..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
"Anka kuşu gibi yalnızlığı adet edin! Öyle hareket et ki, adın daima dillerde dolaşsın ama seni görmek olanaksız olsun." -Fuzuli, Leyla ile Mecnun
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - HAYATIN ADI

KORAY KARAMANLI - HAYATIN ADI
Site İçi Arama:

- HAYATIN ADI -

Sevdiğim yazılar, özellikle aşka dair olanlar

Alacağın Olsun Kader! (Aysun Soyer) Başkaldırı 

kader kısmet derler ya aşka herşey kader aslında insan alınyazısını yaşar onun dışında yaşadıklarımız sadece kısa bir rüya!!!

Mülteci Fahişe (Aida Salem) Aşk ve Romantizm 

Tanrıların en sevdiği kul yoktur; bütün kullarını eşit severler. Kulların şapşallığıdır; en sevilen olduklarına inanmak isterler...

Fikriye (sevil güler ortaylı) Çocuk 

çocuklarımız bizim çocuklarımız,onlar daha güzel yaşamalı...onlara en büyük mirasımız güzel bir gelecek olmalı...

Jartiyer (zumrut sarikartal) Gülmece (Mizah) 

Uzun, dantelli ve kulotsuz olması, bacagı kavrayan silikonları ile jartiyere ihtiyaç duymaması hemen beni tavlamıştı. Aşık olmuştum o ince çoraplara .

Yeni Bir Aile (Hira Selma Kalkan) İronik 

kuşların aile hayatını sembolize ederek toplumda çocuk eğitimi ve ana babalık üzerine bir söylem

12 Eylülde Aşk ve Ben Çocuktum. (Doğan ORMANKIRAN) Aşk ve Romantizm 

Ne günlerdi onlar, o gün için macera, bugün ise anlatılan ne acıklı dönemlermiş. Ne kayıpmış ömrümüzde.İnsanların birbirini kasıp kavurduğu bir dönemde çocuk olmayı öğreniyordum. O zamanlar, aşk ne demekti, nerden alınırdı. Bir çocuk bedenine ağır, bir

Gönülçiçeği (öykü) Aşk ve Romantizm 

Sevmedim seni aşk. Hiç sevmedim...

Eteğimde Hoyrat Sevdalar …. Avuçlarımda Kırk Cam Parça (sevgi) Aşk ve Romantizm 

Yaralarıma yaralar eklendi hiç kabuk bağlamayan; eteğimde hoyrat sevdalar birikti dağılmayan; avuçlarımda kırık cam parçaları var bir türlü battıkları yerden çıkmayan; masumiyetime sevdiklerimi acıtınca aldığım haz bulaştı bir türlü aklanmayan…

Ahır (Murat M. UĞURLU) Anı 

Bir babaane, bir ahır ve bir torun üçgeninde babaanenin yaşam felsefesinin tezahürü.

Deniz (Sara Avşar) Anı 

Denize olan tutkumu hep ifade etmeye çalıştım kelimelerle, ilk kez bu kadar keyiflisi çıktı ortaya, paylaşmalıyım dedim, hemen,ŞİMDİ!

Maymun (Alper AKARSU) Anı 

Vicdan sadece kendimizi yargılamak olmamalı.Vicdan içimizi yırtan,paralayan kara bir çalı olmalı,unutmamalıyız.Vicdanımız her yaptığımızı sorgulayan bir hakim,temelleri sağlam olması gereken bir anıt..

Hayatın Dipnotları (irem) Anı 

Neler kaybettik bir düşünseniz.....

Gözlerine Dalmak Calypso'nun… (Mehmet Aydın) Beklenmedik 

Okyanusun ortasında bıraktığın düşlerimizi, şimdi hangi kağıt gemilerin küpeştelerinde bir varmış ile bir yokmuş arasında yolculuklara çıkartabilirdim...

Sevgi Dili (Çiğdem Narter Birced) Anı 

Sevgi ve teknoloji iki farklı sözcük gibi görünse de aynı misyonu üstlenebilirler mi ? Zamana, yıllara ve tüm uzaklıklara rağmen bizleri yakınlaştırabilirler mi ? Gelin bunu birlikte keşfedelim...

Cimri (Rahime idiguk Kutval) Toplumcu 

Durdu; soluğu kesilecek gibiydi. Çevresine bakındı, yürüyüşe çıkanlar yavaş yavaş azalmış, tek tük işlerinden geç geldikleri belli bir iki kişi birbirlerinden habersiz, aynı amaçla tempolu yürüyorlar. “Bunların dertleri var mıdır?

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.