- HAYATIN ADI -
Sevdiğim yazılar, özellikle aşka dair olanlar
|
|
Mutluluk
(Rüya Bayram ) |
Yaşam |
| |
Mutluluğun resmini de yapabilirsiniz yazısını da yazabilirsiniz ama en güzeli yaşamaktır onu.O..Bu..Şu demeden, kaçmadan yakalamak üzere,sevgiyle.. |
|
Şizofren Balık
(Rüyam) |
İlişkiler |
| |
Bazen hayatın ne kadar karmaşık olduğu karşısında yıkılıp kalıyorum.Karmaşık ve çözülmesi çok zor olan.......
Ben bir Balık burcu mensubuyum ve üstüne üstlük kadınım. Kafası çalışan bir kadın hatta. Ve biraz fazla çalışan bir kadın bazen. Biliyorsunuz balıklar çok yönlüdür. Hımm aslında ona çok yönlü değil çok karakterli diyebiliriz. İkizler halt etmiş yanında yani.
|
|
Çürük Bir Yanım
(ipek) |
Yüzleşme |
| |
içimdekiler ve ben...çıkarıp atamadıklarım içimden... ve içime koyamadıklarım.. yerleri hazırken.. ben ve yine ben...düşününce acıtanlar var. aslında acıtanlar hep var. yaralarım var. her dakika acıyan yaralar. bütün bunlara rağmen baktığım yerlerde gördü |
|
Her Gece Saat 10
(Ayça) |
Yaşam |
| |
Ahşap pervazlı penceremden dışarı doğru süzülen kısık lambamın ışığı , bahçeyi şenlendiren
yaz güllerinin üstünü örtüyordu o gece.
|
|
Kendime Yangınım...
(Hatice Demir) |
Anılar |
| |
...Kalemim aklımın hızına yetişemese de , düşüncelerimin arasından sızan birkaç ayrıntıyı olsun karalamak istiyorum. Zaten öyle çok ayrıntı var ki hayatımda, hepsini anlatmam mümkün olamaz. ...
|
|
Unutmakta Gömülesi Birşey mi?
(Feray Korkmaz) |
Yaşam |
| |
Titrek ellerine dokunamadığım, yaşlandıklarına şahit olamadığım ve hatta kendilerinin bile göremediği çocuklarını sevemediğim yürekler, bilmezler mi nasıl da özlendiklerini? Bu şuursuz eylemin adıysa intihar, günahları affedilsin diye yalvaran... |
|
Kabullenmek Sanatı
(Serda Kranda Kapucuoğlu) |
Yaşam |
| |
Başımıza gelen en kötü şeyin, aslında olabilecek en iyi şey olduğunu düşündünüz mü?
Bir acıyı kabullenmek, hayatın kendini kabullenmemiz değil midir?
Reddettikçe acıtır canımızı gerçek..
Bir tek yol var.. Kabullenmek.. Boyun eğmeden... |
|
Metafizik Dereotu Atomları
(Var Samsa) |
Yaşam |
| |
...
Zaman yavaş yavaş akmaya devam ediyor, hava kararmaya başladı. Mutfaktan bir tepsi içinde bir kaç dilim ekmek, bir kase çorba ve bir şişe bira getirdim. Nasıl oldu bilmiyorum, çevremdeki her şey birden farklı bir anlam kazandı... |
|
Oyun
(yeşim kırlı) |
Yüzleşme |
| |
sorgularken sen hala hayatı ve kendini, o çoktan hazırlamıştır alnına “suçlu” damgasını vuracak mahkemeyi, oysa sen bilmezsin yargıç da şahitler de ta kendisi. |
|
|
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları
yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin
izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin
izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar
dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.
|
|