Devridaim
tohumdun fidan oldun

tohumdun fidan oldun
günler geçti ağaçtın
çiçeklendi dalların
olgun meyveler saçtın

kaç bahar çiçeklendin
kıskanıldı renklerin
pekçok canlı varlığa
hayattı meyvelerin

mevsim artık sonbahar
gelmez oluyor bahar
döküldü topraklara
rengi solan yapraklar

çürüyen gövden seni
taşıyamaz kuruyor
her canlının sonu da
mutlak böyle oluyor

Zeliha Gökkan hakkındaki bilgilerin basılmasını istiyorum.
Eğer basılmamasını istiyorsanız tıklayın.

Zeliha Gökkan kimdir?
www.aynizeliha.com Öncelikle anneyim en sevdiğim işim bu, geçimimi eczacılık mesleğimle sağlıyorum , izedebiyat bendeki şiir sevdasının ateşinin yandığı ilk durağım oldu,yazmak bende tutku haline geldi kısa sürede. mayıs 2004 te eczacıbaşı ilaç sponsorluğunda 'hediyem olsun'isimli şiir kitabım yayınlandı.kitabıma yoğunlaştığım süreçte şiirlerde melodiler duydum.derken şarkı sözü yazıp besteler yapmaya başladım.mesam (müzik eserleri sahipleri birliği)üyesiyim.hayat tesadüflerle dolu.daha neler olacak hayatımda bilmiyorum.iyisimi siz beni takip etmeye devam edin..:)

Etkilendiği Yazarlar:
yaşama dair ne varsa herşey, herkes..

Bu yazıyı basmak istiyorum.

İzEdebiyat'da yayınlanmakta olan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Tüm yazılardan birinci dereceden sayfa düzenleyicileri sorumludur. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Yazarların izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılmaması/yayınlanmaması önemle rica olunur.

© 2000-2002, İzlenim.com - Tüm hakları saklıdır.