Beril
Kusurumu Yok Edeceğim
En belirgin kusurum gözyaşlarım / Tabii bide onu barındıran / Yediveren gözlerim / Ruhumun ürkekliğini ele
Vakitsiz Veda
Bende en çok senden ne bulmuştun / Uzun zamandır kurcalıyor beynimi / En sevdiğin huyum neydi
Hep Hayalini Sevdim
Hep hayalini sevdim senin, / Gecelerini, vakitsizliklerini / Korkularla saklı olduklarını bilip / Kirpiklerimin arasınd /
Umut Almak İstiyorum
Umut almaya geldim / Bilen varmı adresini / Neyle paha biçildiğini / Ben çok zorda olanlardan
Meydan Savaşı
Hodrimeydan / Buyrun kazanın / Hayretle ve sahipsizliğinizle / Daha kızgınsınız biliyorum / Benim bu denli
Kahırlı Gün
Sancılı uyandığım günlerden biriydi / Yüreğimin façasını bozdu o akşamüstü / Çaresiz çok sesli bir koro
Gelincikler
Gülerle gel bana yada yok yok kır çiçekleriyle / Hatta kucaklayamayacağın gelinciklerle kıpkırmızı / Ne kadar
Sersefil Dostum
“Hüzün teknesi” evet adını koydum artık senin / Geriye dönüp içine her bakışımda / Hasat mahsullerı
Gönül Sofrası
Tanıtım
Var olduğum sürece hissedeceğim.. Herbirimiz gibi. Sadece candan içeri girenleri duyumsadığım sürece gerçekten yaşamak bu diyorum. Hırslarım terbiyeli, gözlerim hep yılgınlıklarla ışıyor, ellerim hep telaşla yazıyor ki hep öyle yazmalı ya kaçarsa hislerim..
Geçmiş
1976 Temmuz sıcağında İstanbul'da doğdum. Okul yıllarım ve arkadaşlarım Türkiye'ye serpiştirildi. Her dönemimde yaşadığımız döngüyü anlamaya çalışıyorum
Etkiler
Okuduğum, görebildiğim herşeyden etkileniyorum.
Benzer Yazarlar
Belirtme ihtiyacı duymuyorum.
Bağlantılar
POPÜLER
-
01
-
02
Kahırlı Gün
Beril
05 Ara 2003 1 dk okuma -
03