Başak Yıldırım
'Tek Kanadını Kırdığın Bir Kuşum'
'25 senelik taş kesilmiş ağlayan melekler bilirler, yollarım kısa, güneşlerim sönük, gökyüzümde gözyaşlarım yağmura dönük, pişmanlığım fayda etse son nefeste ben bana can veren ruhumu teslim ederken yaradana aheste aheste, bil ki tek kanadını kırdığın bir kuşum '
Güle Güle Ezra
herkes için bir ayrılık yırtar geçer ömrü..İşte o ayrılıktı bir kitapta can bulan sana Ezra diyebilişim...Güle Güle Ezram...
Sevemedim Vedalarını
Bir Şarkı çalıyordu...O an durup kaldı orda iki tırnak arasında sığdırabildi ancak...Yaşamı aslında o şarkıda gizliydi,şimdi o şarkıyla başlayan ama iyleşmeyen yaraların şerefine vurmak için hayatın dibine oda kelimelere can verdi işte şimdi bu yazıda atan kalp ...
embriyo
Tanıtım
hayat kanayan bir yaraydı paslı bir bıçağın açtığı bıçak ise sevdiğim bütün insanların elindeydi...
Geçmiş
25.06.1983 doğumlu kişi olarak matematikçi olmama rağmen rakamlarla oynayabildiğim kadar kelimelerle oynama yeteneğine sahip edebiyat eğitimi alamamış olmak hep bir uktedir...Şuan hayata kelimelerle bağlı olmanın verdiği rahatlık veya tedirgenlik gibi hayatın her iki kutubunda nerde olduğunu bulmaya çalışan yaşama bir pencere açmak isteyen kişi olarak an itibari ile burdayım ....
Özellikler
melankoli
Etkiler
cezmi ersöz
Benzer Yazarlar
cezmi ersöz
Bağlantılar
POPÜLER
-
01
-
02