Dergi Birlik
Çalışmalarınızı, 16 Aralık 2011 tarihine kadar editor.dergibirlik@gmail.com adresine word dosyası olarak göndermenizi bekliyoruz.
Çalışmalarınızı, 16 Aralık 2011 tarihine kadar editor.dergibirlik@gmail.com adresine word dosyası olarak göndermenizi bekliyoruz.
-Sinan; yakın arkadaşımdı, uzun boylu biri. Sayısal bölüm seçecekti. Aynı sınıfta olmayı hayal ediyorduk. O bana, ben ona kopya verme niyetindeydik. Ama henüz onun bana kopya verdiği bir ders olmamıştı. Pardon müzik dersinde kopya veriyordu, ama yakalanmıştım. Onu ele vermemiştim, ama…--
Evet! Ne nasihat ne de musibet, değeri kalmadı. Kimse bana karşı çıkmasın. Çünkü gurur büyüdü bir kere, çocuk değil artık. Olgunlaştı... Musibetlerin değeri kalmadı. Çünkü: Heyecan da olgunlaştı. Heyecanı tekrar yaşamak zevk vermeye başladı. Zevk zaten büyüktü. Sadece bir torunu daha oldu! Nasihatlarin değeri zaten azalmıştı. Şimdilerde yok
Bazen insan korkularını açıklamaya korkar ve bahaneler doğar.
Enflasyon ve objektiflik adına köşe yazısı tadında bir makale-inceleme...
İsyan ediyorum, gecenin karanlığına sönen ışıklarıma, / İsyan ediyorum, gündüzün güneşini örnek alamdıklarına,
Düşme sakın ola, / Bil ardında ben varım. / Sen
CANİ-SİN / Gözlerim kör, tenim kuru. / Dudaklarım kilitli, kulaklarım
Sana güller yetiştirdiğim o bahçede, / Şimdi koca koca dikenler yetişmekte.
Duygularım yırtıldı orta yerinden, / Deli yüreğim çıktı en derinden, /
Gezegenin boşluğunda Rab'bimin dolgun dolgun sunduğu düşüncelere ulaşmaya çalışıyorum, / Ama henüz hepsini
Rüzgar savuruyor beni, her seferinde sana, / Seni kalbimden silip atmak,
Ve aşkın kapladı yüreğimi, / Gece gündüzün üzerini örterken. /
TERK EVİ KABUSLARI / Kim derdi ki; bir gece böyle sabaha kadar,
Bir kukla çırağıyım; / Ay ışığının hayalindeki gökkuşağının, / Basamaklarında
Yüreğime bir hançer / Saplanan / Yüreğim /
Uzanırsın yatağa, / Başlarsın rüyaya. / Bir selam bile vermezsin,
Atlantis tarihini okuyacağınız satırlar, ve devamında henüz başlamamış bir savaşın sessizliği. Merakla beklediğiniz zaman çok da ilerlemedi, ama merak edilen geçmiş sizler için geldi. Antalya'da Atlantis 2 "Başlangıç" ...
Yaşım 21
06/04/2009 Tarih
Günlerden pazartesi
Saat 08:00 gibi
Saatim yok ve düşüncelerimi boğan bir şeyler var,
AŞK MI BU ŞİMDİ / Tan kırmızısı gözleriyle bir kız bakıyor bana
Doğduğu günden beri çevresinde fark edilen bir tipti Marslı. Lise yıllarında takıldı lakabı ona. Edebiyata ortaokul yıllarında kompozisyonlar yazarak başladı. Sonra şiir geldi. Ve bir gün Metal Fırtına diye bir kitap çıktı ortaya. Çıktığı hafta okumuştu. Orkun Uçar'ı tanımış oldu bu kitapla. Sonra Xasiork'u tanıdı. Xasiork sayesinde öyküler yazmaya başladı. Roman yazıyor, kimbilir belki bir iki yıla ünlü bir yazar olup çıkar!
Fantastik, komedi, polisiye, aşk öyküler- Şiirler
Orkun Uçar
Orkun Uçar