Yazar Tanıtımı | Öğrenciyim.şiir ve buna yönelik yazılar yazıyorum.bunu yapmak hoşuma gidiyor.bazen insan içini dökecek kimse bulamadığında bir kağıt bir kalem ile arkadaş oluyor. tek hedefim okul öncesi öğretmeni olmak.toprağa ektiğim ufacık tohumları yeşertmek ve meyveleri tadlarına aldırmadan yemek |
Yazısının Özellikleri | anlamlı ve gerçeğe dayanan hayatın içinden olan; bazen sitem ,bazen isyan,bazen aşk,bazen dostluk,sevgi, ve herşey .herhangi bir sınırım yok o an ne ile ilgili yazmak istiyorsam o'dur konum.yazmak yazmak değil amacım;sevdiğim için yazıyorum |
Edebi Etkiler | özdemir asaf,montaigne.. |
Benzer Yazarlar | benim benzediğimi düşündüğüm bir yazar yok çnk her yazar kendi şarkısını mırıldanır. ama MONTAİGNE'yi çok severim ve denemelerinin hastasıyım |
Özgeçmiş | geleceğimden umudum var geçmişimden pişman değilim.öğrenciyim amaçlarım var gerçekleştirmek için herşeyi yapacağımdan eminim.inatçı bir çocuktum ve bu yönüm beni tuttuğumu nasıl koparacağım konusunda geliştirdi.şuna inanırım: hiçbir yol dikensiz değilldir eğer gidilen yolda dikenler acıtmıyorsa zaten doğru yol değildir. |
Bulunduğu Yer | |
|
Bir mum yanıyordu bir evin bir odasında
O evde bir de kedi vardı.
Geceler indiğinde kendi havasında
Mum yanar, kedi de oynardı.
Mumun yandığı gecelerden birinde
Kedi oyunlarına daldı.
Oyun arayan gözlerinde
Mumun alevi yandı,
Baktı,
Mumun titrek alevinde