Ey Sevgili
(mehmet avcý) 7 Mayýs 2011 |
Ýliþkiler |
| |
Ey sevgili!Seni býraktým ayrýlýðýn kollarýna.Çok zordu seni býrakmak.Lakin,seni býrakýþým seni bekleyen son umut oldu içimde.yanýndayken hep beni fark etmeni istedim.Fark edilmek ayrýlýkla belki mümkün olacak.Belki tükeniþimi senden saklamak içindi bu ayrýlýk.seni senden son talebimdir bu gidiþim. |
|
Hangi Aþk
(mehmet avcý) 19 Kasým 2011 |
Anýlar |
| |
aþkýna mý aþýksýn aþk denilen acýya mý |
|
Gidiyorum Sevgilim
(mehmet avcý) 3 Aralýk 2011 |
Sevgi ve Aþk |
| |
Gidiyorum,lakin sen benim zarfýmýn içindeki en deðerli,okumakla bitiremediðim mektubum olarak kalacaksýn. |
|
Þöhret
(mehmet avcý) 7 Aralýk 2011 |
Din |
| |
mezarlýklar,kendilerini bulunmaz sanan insanlarla doludur |
|
Unuttum Seni
(mehmet avcý) 15 Aralýk 2011 |
Ýliþkiler |
| |
sevgini yýllarca namuslu bir þekilde taþýdýðýmý unuttum |
|
Özledim
(mehmet avcý) 17 Ocak 2012 |
Anýlar |
| |
çocukluðumu,gençliðimi,ilkokulda giydiðim siyah önlüðümün arkasýndaki paleti özledim |
|
Ýdeolojik Çöplük
(mehmet avcý) 20 Ocak 2012 |
Toplum |
| |
okey masasýnda oturan genç,nasýl ideolojik katil olabiliyor |
|
Empati
(mehmet avcý) 16 Þubat 2012 |
Ýliþkiler |
| |
sorunlarýn kaynaðýnda empati yapamama yatmaktadýr |
|
Fani Dünya
(mehmet avcý) 1 Mart 2012 |
Toplum |
| |
bu fani dünyada emanete etme hiyanet |
|
Kalbimin Nuh Tufaný
(mehmet avcý) 6 Nisan 2012 |
Sevgi ve Aþk |
| |
Yýkýk kalbimin kýrýntýlarýndan bir tekne ve o teknede sevgiliye döþenmek üzere hazýrlanmýþ bir suit oda |
|
Firavun Ölmedi Aramýzda Yaþýyor
(mehmet avcý) 12 Nisan 2012 |
Doða ve Dünya |
| |
Neyin peþindeyiz? Ne ölüden ders çýkartabilmekteyiz ne de diriden...Kördüðüm yumaðý haline gelmiþ insanlýk...Sistem maalesef firavunlarýn ölmesine müsaade etmiyor....Yeni firavunlar yeni |
|
Vurgun Sistemi
(mehmet avcý) 17 Nisan 2012 |
Türkiye |
| |
toplumda,devlet eliyle teþvik edilen zengin olma hevesi ve hastalýðý kansere dönüþmüþ,tedavisi olmayan bu süreç iyileþme adýna tüm gayri meþruyu mübah kýlmaya baþlamýþtýr. |
|
Ulvi Aþk
(mehmet avcý) 26 Nisan 2012 |
Sevgi ve Aþk |
| |
Unuttum sanma seni
Kalbimden sevdim seni
Yanlýz bir an da deðil
Gün gece sevdim |
|
Ey Ýnsanlýk
(mehmet avcý) 1 Ocak 2013 |
Toplum |
| |
Ey insanlýk,yeni yýlda at üzerinden tüm zalimliklerini.Çýkart üzerinden masum kanýyla yýkanmýþ elbiselerini.çýplak kal ve öyle dolaþ.anadan doðduðun gibi saf ve temiz ol. |
|
Dipsiz Kuyu
(mehmet avcý) 4 Þubat 2013 |
Düþler |
| |
Dipsiz bir kuyunun en karanlýk yerindeyim |
|
|
yüreðimden kopanlarý spontane bir halde yazýya aktarmak tek yaptýðýmm....Maksadým birilerin beni beðenip þöhrete taþýmasý hiç olmadý..Keþf edilme çabasýna girip yazacaklarýmý yazabilmekten kendimi alý koyamam..Bir yazar için asl olan yazdýklarýný paylaþacak birilerini bulabilmesidir..Yazdýklarýmla beni kendimle yüzleþtiren engizisyonlardan uzak özgürce ve serbestçe bir ortamda yazmaya fýrsat veren izedebiyat.com ailesine teþþekkür ederim..
|
|