Şehrin Tenindeki Renk Uyumu
Her şehrin bir rengi vardır çünkü. İnan bana vardır! Ve her insanın bir rengi... İkisinin birbirine izdüşümü gibidir, sokaklar.
Her şehrin bir rengi vardır çünkü. İnan bana vardır! Ve her insanın bir rengi... İkisinin birbirine izdüşümü gibidir, sokaklar.
Denize bakmayan evler nasıldır hatırlar mısın? / Martıların seslerine sırtlarını dönerek
Tüm saçlarımı kaybetmişim gibi. Aniden kel olmuşum gibi. Tüm çocukluğum sıfıra vurulmuş gibi... Ağlıyordum.
biraz denize bak. / aşık iken / uyandığında ilk gördüğün
Eski kırk beşlikler vardı satırlarımda, sizi izlerken...
Ve siz hiçbir zaman bilemediniz; yokluklarınızda, göz kapaklarıma iğneler batırılmış gibi ağladığımı...
Aşk olsun! ... Kalan eşyalar, kargoyla gidecekti. Karton kolilere sığmayan; sabah kahvelerinin kokusu, sokaktaki çocuk sesleri, bulaşık yıkarken çaldığı ıslık, geride kalacaktı.
"Ceplerinde kent sokakları taşıyan, ve şehirlerin ruhu olduğuna inanan her insanı etkileyecek bir yazı.. " Gökhan Ertosun
Hani bir kalesi var yol üstü / Geniş kaldırımlarında güvercinleri /
Seni görmek, / Susamın simiti her görüğünde tekrar aşık olması gibiydi...
Oda soğuk... / Ellerimi gözlerimle ısıtıyorum / Gözlerimi gözlerinle...
Hep küçük bir kız olarak kalacağım sanırım... Ve hep büyük hayallerim olacak... Çalakalem yazdığım şeyler var defterimde...
(1986-...) Hayatım boyunca iyi bir öğrenci olmak için, öğretmenliği seçtim. Mutlu bir öğretmenim. İyi kalpli, büyük çocuklarla
Ankara
Hasbel kader kalem tutuşlarım... Sesli harfler kadar sesli ve sessiz harfler kadar sessiz.
Edebi etkiler: Sahaf kokusu, saksı saksı çiçek olan balkonlar, Sabahattin Kudret Aksal, Yalçın Ergir, Resim sergileri... 18.yy İngiliz edebiyatı... bahçeler...
'Yazı arsızı' tâbirine, tâbi olanlar...