Metin Eser
Gül Yandı..!
Bahara cemre düştü, nasibime kor ateş, / Aşikârdı kelâmım, hepsi ayrı isyandı,
Hayat İmtihanında Çile Düşmüş Nasibe
Hayat imtihanında, Nasibim çile “Çek” der, / Aşk-ı hakîkîye gir, sınav ölüme “Dek”
Muhabbete Gül Gerek
Girdim yârin bağına, el ettim divânına, / Üstâdlık düşer aşkta, Sultanım ünvânına,
Kırmızı Karanfiller!
boynunu büküp, / ........suyuna saldı hüznünü karanfiller, / ellerinle tutulmayı
Vakt-i Sükût
\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_sükût hâli sızıyor, fikrimin yollarına, / \_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_ifade-i merâmın, acziyet kollarına, /
Buruşturulmuş Hayatlar..!
yırtılır bir kağıt misâli / ......hayatın mazî ve istikbali, /
Kelebek Sevdam
Kelebek kanadında, bir sevdaydı yaşanan, / Eller bilir sevdiğim, kim çekerdi bu nazı,
Şiir hayatımın demidir....
Tanıtım
Sıradışılığı ve yazılmamışı kaleme almayı seven bir yanım var...
Geçmiş
1968 yılının bir kış gününde, hem de yılın ilk gününde dünyaya gelmişim.
Eğitimimin ilk, orta ve lise dönemini doğduğum şehir olan Eskişehir'de tamamladım. Sonra Ankara dört yıl süre ile mesken oldu bana. Öğretmenlik okudum. Ve ardından görev bizi bekliyordu.
Önce vatan görevi askerlik, sonra öğretmenlik görevim ile tanıştım.
Kırklareli'de beş yıl süre ile öğretmenlik yaptım. Yaşamayan bilmez hayatımın en güzel yılları bu şehirde; öğretirken ve öğrenirken geçti.
Şiir, her zaman vardı bende. Daha ilkokulda iken şiirlerim dergilerde çıkardı. Fakat saklayamadım onları, hala üzülürüm.
Ve ardından hayatın diğer çarkları ile tanıştım. O gün bugündür, şiir benimle aynı evde yaşar, beraber uyur, beraber bakarız hayata. Paylaştıklarımızda ortak, sevdiklerimiz de.
Şiirlerimi bir tek kitaba dökemedim, birçok kişi hatırına şiir yazdım, kimbilir nerelerde şimdi..Ama biliyorum ki, biryerlerde yaşıyorlar.
Kalemi güçlü şairler gerek, duygusu derin, hisleri kelimelere dökülebilen şairler. Tek isteğim birgün kelimelere sığmayan şiirler yazabilmek.
Henüz ön çalışmalarını yaptığım bir şiir kitabım var. Sanırım 2005 içinde yayınlayabilirim.
Benzer Yazarlar
Vedat Şahin
Bağlantılar
POPÜLER
-
01
-
02
Zaman
Metin Eser
29 Eyl 2005 1 dk okuma -
03