..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Dünya hiçbir padişaha kalmadı, sana da kalmayacaktır. -Nizamî
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - levent özgür
levent özgür - ne iş olsa yapmam
Site İçi Arama:

Yazar Tanıtımı
okul hayatım sıkıcı ve başarısızlıklarla dolu. buna rağmen doktor olmayı başardım. sanırım hayata karşı elde ettiğim tek somut şey de bu. düşünüyorum da seçilecek en kötü mesleği seçmişim. kadınları hep elimden kaçırdım. gittiklerinde anladım ne kadar güzel olduklarını. film festivallerine inanmam. kendi festivalim vardır. kendi ilk 100 filmim. kendi yazarlarım, kitaplarım, düşüncelerim ve çok sigara içtiğim için bir türlü genç göstermeyen kendi cildim.

Yazısının Özellikleri
ben bir edebiyatçı değilim. edebiyat deyince aklıma hiç bir değeri olmayan bir sürü harfler ve kelimeler geliyor. en sadece anlatmaya üşendiklerini yazmak için edebiyatı kullanan bir yazıcıyım.

Edebi Etkiler
charles bukowski, jack london, ernest hemingway, ingvar ambjorgsen, kafka, proust, herman hesse, dostoyevski, ilhan berk, attila ilhan, cemal süreya, ahmet telli, küçük iskender, yaşar kemal....

Benzer Yazarlar
charles bukowski, jack london, ernest hemingway, ingvar ambjorgsen, kafka, proust, herman hesse, dostoyevski, ilhan berk, attila ilhan, cemal süreya, ahmet telli, küçük iskender, yaşar kemal....

Özgeçmiş
ne zaman doğduğumun ve neler yaşadığımın hiç bir önemi yok. herkesden farklı değil benimki de. biraz heyecan, biraz yanılgı, biraz düşüş, biraz hayalkırıklığı, biraz tekedilmişlik, biraz yalnızlık, biraz umursamazlık, biraz umur.

"...hava soğuk
ısı düşük üşüyorum
elimde sigara
radyoda cenaze marşı
seni düşünüyorum..."

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © levent özgür, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 23.11.2024 15:48:14