Levent Ölçer
12 Fransız ve Mükemmel Dünya
Mükemmel bir dünyada yaşıyor olsaydık Fransa'daki karikatür için verilecek cevap mermiler olmazdı..
30 Mart Geçti Şimdi Ne Yapacağız?
Evine Giren Hırsızı Konuşarak İkna Edemezsin. Kanun seni evinde koruyamıyorsa "Hırsız Var" diye evi ayağa kaldıracaksın sonra da birleşip o hırsızı evine girdiğine pişman edeceksin.
Zenginler Klübünden Bir Şerefsizin Böbürlenmeleri
Bu aralar hedefimde çok yağlı bir ördek var. Senelerdir tam kıvamına gelsin doğru zamanı yakalayayım diye sabrediyorum. Sonunda kıvama geldi. Ülkenin birinin zenginliklerine göz koyduk biz arkadaşlarla... Bir politikacı satın alıp onu büyüttük, şimdi nasipse onunla ülkeyip kesip paylaşıp yiyecez.
Dünyayı Bitirme Formülü Çok Basit
Bunu biz bilmiyoruz belki ama dünyanın içine s.çanlar gayet iyi biliyor.
Fosillerin Yeri Müze
Yalanlarınıza doydum, kusmaktan yoruldum. İğrençsiniz. Bu kadar pisliği, bu kadar yalanı nereden buluyorsunuz? Aynanın karşısında kendinize nasıl katlanabiliyorsunuz?
O Üç Kanun Kilit
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer ilgisiz.. -Sakallı Cemal"
Tc Tepkisi ile Dalga Geçenlere
..Yavrum bu kominist ve tek adam rejimlerinde olur..
Sanatınızı Siliyim
Bunların tek derdi senden benden kazandıkları paraları korumak, vergi müfettişlerinden uzak durmak, reklam gelirlerini muhafaza etmek, sponsorları ürkütmemek olmuş. Ye babam ye.
29 Ekim Günlüğü ve Bir Avuç Marjinal
Yıldık mı? Yok lan ne yılıcaz. Zaten göze almışız copu, sopayı, gazı. Ölüm var deseler yine gideceğiz. Öyle yani, artık sen düşün...
29 Ekim Yürüyüşü
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
Biraz Öfkelenin Be!
Öfkelenin biraz be... Ulan ne bu suskunluk, bu umursamazlık, bu kendi havasında çalıp oynamak. Ne bu ilgisizlik, bu duyarsızlık. Ulan Allah rızası için birazcık öfkelenin, birazcık silkelenin be. Hiç ruh kalmadı, hiç mi yürek kalmadı? Yok mu lan?
Güneş ve Ölüm (3. Bölüm)
"...Son mesajım Zdatabase03 başlıklı olan. Bütün bilgiler orada. Mesajı hemen oku, kaydetmen gerekenleri kağıda dök ya da ezberle. En kötü hal senaryosunu biliyorsun. Daha şimdiden ona çok yaklaştık. Uzakdoğu sivil teşebbüsleri dışında tamamen bozguna uğramış durumda. Çöküyoruz Kaan. Hayatta kal adamım."
Güneş ve Ölüm (2. Bölüm)
Kaan bir koca yudum bira çekti. Bir sigara yaktı. İçici değildi ama bu ikiliye bazen ihtiyaç duyuyordu. Bu da hayatındaki bir iki lanetten biriydi. İçki neyse de bu b...k sigarayı bırakmalıydı. Ama olsundu. Derin bir nefes çekti.
Güneş ve Ölüm (Giriş)
"Derya hanım nolcak? Hatun senin içine düşecek neredeyse. Bu konuda bir şey yapmayacaksın demek mi oluyor bu?"
Kaan güldü. Özge'nin gözünden de bir şey kaçmıyordu.
30 Ağustos Zafer Bayramı
Ne Mutlu Türküm Diyene!!! Zoruna gidenin neresine giderse gitsin... Sessiz kalanları, dönekleri, hainleri, işbirlikçileri ve kendi çıkarını korumak adına "aman abi bu konulara girmeden ben sanatımı yapayım" diyenleri unutmayacam. En iyi günleriniz bunlar. Bu günler geçecek. Keser döner sap döner o sap da sizin taa... Anlayan anladı.
Yine 17 Ağustos
Hala 1999'daki Gölcük değil bu Gölcük. Toparlanamadı. Hala yıkılacak mı, onarılacak mı, yeşillendirilecek mi molozlarıyla mı kalacak belli değil kimi yerler. Unutmak mümkün mü? Ben Gölcüklüyüm. İstesem de unutamam.
Tatlı Sert
Aslı masadan aşağı kaydı. Eteği daha da yukarı sıyrılırken düzeltmek için bir şey yapmadı. Engin dalgınca ve kontrolünü kaybetmenin eşiğinde tatlı tatlı, zevkle sallanarak izledi. O kalçaların sallana sallana gidişi, eteğinin neredeyse bacak arasına kadar edepsizce sıyrılmış hali kaldırabileceğinden çok fazlaydı. Aslı buradaydı, Engin de buradaydı. İki artı
Althar'ın Akıncıları: Altıngöl ve Ejderha (9. Bölüm - Son - )
"O halde gazabımı alacaksınız!" diyerek cevabı hemen yapıştırdı Auruz Vektashi. Sesi soğuk ve ürkütücüydü. Pek çok savaşçı bu ses yüzünden bile arkasına bakmadan kaçmaya başlayabilirdi. Sesindeki efsunlar şimdi çok daha karanlık ve yıkıcıydı. Ama bazılarını hiç mi hiç etkilemiyordu bu dehşetli efsunlar...
"Sen daha önce benim
Althar'ın Akıncıları: Altıngöl ve Ejderha (8. Bölüm)
"Liçin ininde bir şansımız var Althar Paladin. Nausor Rushnill(Kan Tabyası) denen o koca piramit şehirde liçin filakterisi var. Kendisi de her zaman orada. Sadece bir kez dışarı çıktığını biliyoruz ve hepsi o. Ayrıca jaresleri, liçleri ve melez dev de orada. Piramit tabyanın çevresi ölüm ordularıyla çevrili. İçerde sadık
Fantazya
Tanıtım
Fantazyada büyü, teknoloji ve aksiyon İldar'da buluşuyor.
07/10/2017 tarihinde şimdi diyebilirim ki neredeyse 2 senedir tek kelime yazmadım... 2 senedir yazar tarafım ölü. oysa oldugum şeyler içinde olmayı en sevdiğim şey yazar olmaktı :) Toprağı bol olsun.
Geçmiş
İyi şeyler yapmaya çalışan, iyiyi, güzeli, doğruyu, çikolatayı seven biriyim... Fantastik romanları, Şirinleri, Süpermen'i bir de Battalgazi'yi severim... Herkes başkasının işine karıştığı kadar kendi işini yapmaya vakit ayırsa bu ülke kurtulur diyenlerdenim.
Özellikler
Hikaye aklımda her bir sahnesi ile oluştuktan sonra sıra kaleme gelir.
Etkiler
Süpermen, Robert E. Howard, Tolkien, Salvatore, Jules Verne, Battalgazi, David Eddings, Michael Moorcock.
Benzer Yazarlar
Robert E. Howard, Tolkien, Salvatore, Jules Verne, David Eddings, Michael Moorcock.
Bağlantılar
Bilim Kurgu ağırlıklı Blog Yazılarım
deviantart galerim, profilim, favorilerim...
Susayanın Uyanışı facebook sayfası
Dünyadaki açlara yardım ulaştıran bir hayır sitesi.
POPÜLER
-
01
-
02
Uzun Yol (1. - 100. Sayfalar)
Levent Ölçer
20 Şub 2006 3 saat, 43 dk okuma -
03
Tatlı Sert
Levent Ölçer
10 Ağu 2012 58 dk okuma -
04
Barbar Conan'ın Ölüm Şarkısı
Levent Ölçer
14 Ağu 2011 2 dk okuma -
05
Zeytin Karası
Levent Ölçer
08 May 2012 28 dk okuma -
06
1996 Yılı
Levent Ölçer
26 Ağu 2010 1 saat, 33 dk okuma -
07
83\. Madde
Levent Ölçer
30 Eyl 2008 10 dk okuma -
08
2012: Ölülerin İntikamı
Levent Ölçer
22 Eyl 2011 8 dk okuma -
09
Ufuklar: Kırmızı Bölge - 18
Levent Ölçer
11 Ara 2009 56 dk okuma -
10
Althar'ın Akıncıları: Altıngöl ve Ejderha (9. Bölüm - Son - )
Levent Ölçer
02 Ağu 2012 59 dk okuma -
11
Korkak ve Canavar Eleştirisi
Levent Ölçer
28 Kas 2011 4 dk okuma -
12
Sevgi, Mutluluk, Özgürlük ve Hayat Üzerine Felsefe
Levent Ölçer
07 Tem 2012 7 dk okuma -
13
Kovan Savaşları (1. Bölüm)