Etem Levent Bakaç
Ters Akan Irmak
43 yaşında olan avukat Nesrin hafta sonunu yıllardır görmediği arkadaşıyla geçirmek üzere Sinop'a doğru yola koyulur. Hafta sonunun tam bir kabus haline geleceğini, gerçek ile hayallerin içinden çıkamayacağını henüz bilmemektedir.
Osuruk Otu Salatası
Büyükçe odanın köşesindeki mutfağa benzemeyen eğik tezgah üzerinde kimsenin bilmediği – belki de bir anlamda var olmayan – mezeleri hazırlarken tam olarak tanımlayamadığı bir beklentisizlik içerisindeydi. İçindeki beklentisizliği o denli yoğun olarak hissediyordu ki, bu beklentisizliğin varacağı durum bir beklenti halini almıştı.
Anlamsız Şiirler
Anlamsız Şiir 7 / genzimde karanlık günler / geceler neden
Anlamsız Şiirler-Gerçeküstü Hikayeler
Tanıtım
Beş yaşımdan beri okuyorum. Aradan geçen 47 yıl boyunca herhalde 1000'in üzerinde kitap okumuşumdur. Okumadan yazmanın soytarılık olduğunu düşünüyorum. Roman, şiir ve hikaye yazmaya üç yıl önce başladım. Yazmaya ne olursa olsun devam edeceğim.
Geçmiş
1954 doğumluyum. Lise ve üniversite öğrenimimi Berlin'de tamamladım. 1988 yılında Türkiye'ye döndüm ve çeşitli firmalarda profesyonel yönetici olarak çalıştıktan sonra 1997 yılında kendi firmamı kurdum. Şu anda cam/ahşap kombinasyonundan oluşan dekoratif eşya tasarımı ve pazarlaması yapıyorum.
Özellikler
Tüm yazdıklarımda sürrealizmi benimsiyorum. Hayalle gerçeğin içiçe geçmesi, birbirine karışması çok farklı ve sınırsız anlatım olanakları sunuyor.
Etkiler
Şiirde Lautreamont'un Maldoror'un Şarkıları, Düzyazı'da Stanislaw Lem, Thomas Mann, Edgar Allen Poe.
Benzer Yazarlar
Lautreamont, Edgar Allen Poe
Bağlantılar
POPÜLER
-
01
-
02
Anlamsız Şiirler
Etem Levent Bakaç
13 Ağu 2006 29 dk okuma -
03