Yazar Tanıtımı | Hüznü sol yanında ki ağrı dağından alan 1975 Doğubayazıt doğumlu İdris KENÇ “yazmak benim için bir duygu depremidir” şiarını hayatının tüm evresinde uyguladı,1994 yılında Ağrıdağı ve Gülsuyu adlı ilk şiir kitabını yayınlandı, elindeki ve eteğindeki birikmiş yazı ve şiirleri dönem dönem çeşitli gazete, dergi ve Internet ortamında yayınlandı. Son dönemlerde ise yüreğinin derinliklerinde birikmişliklerini (kırıntılarını) deneme öykü tadında bir kitapta toplayarak yayınlatmaya hazırlamakta. Halen İstanbul’da ikamet edip muhasebecilik yapmaktadır… |
Yazısının Özellikleri | öykü-deneme |
Edebi Etkiler | |
Benzer Yazarlar | Sait faik Abasıyanık |
Özgeçmiş | Hüznü sol yanında ki ağrı dağından alan 1975 Doğubayazıt doğumlu İdris KENÇ “yazmak benim için bir duygu depremidir” şiarını hayatının tüm evresinde uyguladı,1994 yılında Ağrıdağı ve Gülsuyu adlı ilk şiir kitabını yayınlandı, elindeki ve eteğindeki birikmiş yazı ve şiirleri dönem dönem çeşitli gazete, dergi ve Internet ortamında yayınlandı. Son dönemlerde ise yüreğinin derinliklerinde birikmişliklerini (kırıntılarını) deneme öykü tadında bir kitapta toplayarak yayınlatmaya hazırlamakta. Halen İstanbul’da ikamet edip muhasebecilik yapmaktadır… |
Bulunduğu Yer | istanbul |
|
Hüznü sol yanında ki ağrı dağından alan 1975 Doğubayazıt doğumlu İdris KENÇ “yazmak benim için bir duygu depremidir” şiarını hayatının tüm evresinde uyguladı,1994 yılında Ağrıdağı ve Gülsuyu adlı ilk şiir kitabını yayınlandı, elindeki ve eteğindeki birikmiş yazı ve şiirleri dönem dönem çeşitli gazete, dergi ve Internet ortamında yayınlandı. Son dönemlerde ise yüreğinin derinliklerinde birikmişliklerini (kırıntılarını) deneme öykü tadında bir kitapta toplayarak yayınlatmaya hazırlamakta. Halen İstanbul’da ikamet edip muhasebecilik yapmaktadır…
|
|