A.Müjde Özdemir
Kendime Yolculuğum
Tanıtım
Kendisiyle alay edebilen bir dış görünüşün altında kırılgan, sıkılgan, incinmemek adına lahana gibi kat kat kabuklara sardığı iç dünyasıyla çelişen, geçmiş ile gelecek, sezgi ile mantık, özgürlük ile sorumluluk, vakit ile nakit, düşünce ile eylem, kendisi ile başkaları, kısaca yaşam ve ölüm arasında bir yerlerde sürekli med-cezir yaşayan; herkese biraz ama hiç kimseye tamamıyla benzemeyen, yani herkes kadar sıradan ve herkes kadar kendine has bir kadındım ben. Bu kadın, bir metamorfozun ortasında; korkmadığını söylemeyecek kadar cesur. Bunu biliyor. Artık vazgeçip "Ya aslında ben tırtıl olarak kalacaktım, mutluydum halimden" diye cıvıma şansı yok. Onu kozasını örmeden, ördüğü koza içinde semirip, duvarları zorlamadan önce düşünecekti. Artık çok geç. Sadece vazgeçmek için geç, keşfetmek için ise en uygun zaman...
Geçmiş
Kendimi Arıyorum Gören Var mı? adlı bir kişisel gelişim kitabım, şiirlerim var. Aylık olarak derKi.com'da hayata dair görüşlerimi esprili bir dille paylaşıyorum.
Özellikler
Şiirlerimdeki duygusal yanın, düz yazılarda nasıl bu kadar keskin komediye dönüştüğünü merak edenler için: Herşeyin iki yüzü vardır diyorum. Gece ve gündüz, siyah ve beyaz gibi. Benim de iki yüzüm var, biri düz yazıda çıkıyor ortaya, diğeri şiirlerde.
Etkiler
Aziz Nesin, Can Yücel, Elif Şafak, Bekir Coşkun, Gülse Birsel, James Redfield, Richard Bach, Vedat Türkali, Ferhan Şensoy, Dan Brown, Naşide Göktürk,
Benzer Yazarlar
Aziz Nesin, Bekir Coşkun, Gülse Birsel, Vedat Türkali, Ferhan Şensoy,
Bağlantılar
Yaşayan insanların buluşma merkezi
http://www.seslikitapgonulluleri.com
POPÜLER
-
01