Meniha Kaya
sonbahar geldi,bak,yeşillendi yapraklar....
Tanıtım
Herkes kadar insan olmaya çalışan,kanayan yarasına baktığında gözlerinin önü kararan,incitildiğinde feryat-u figan eden,kırıldığında güçlü olabileceğini düşünürken bile gözlerinden akanları silmekten yorulan,tanıdığı kimseler olmadığında salıncağa binmekten hala mutluluk duyan,harflerin kelimelere dönüşümünün eşsiz sürecine hayranlıkla bakan biriyim.bir fidan gibi dalları budanmış,kollarının nekadar yükseğe gidebileceğini,bulutlara yetişip yetişemeyeceğini asla öğrenemeyecek olan biri...herkes kadar yaşanılanlardan nasiplenmiş,şükretmeyi öğrenmiş,aza kanaat getirmiş biri....
Geçmiş
Sert bir iklimin taze çocuğuyum,soğuk havalarda çatlamaz artık ellerim.Başarılı bir okul hayatını çeşitli şehir ve ortamlarda geçirdim,arkadaş değil kardeş edindim çevremdekileri ve kardeş sıcaklığında kabul gördüm çok şükür...Bu okul hayatına rağmen klasik ebeveyn bilgilerinde kabul gören mesleklerin tıp,hukuk vs. olması sebebiyle kendi tercihlerimden mahrum bırakıldım bir çokları gibi ki talihliler arasında yer aldığım aşikar çünkü okuyabilmiştim.Şu an uzaktan da olsa eğitimine devam etme olanağı bulmuş şanslı biriyim....
Özellikler
Yaşadıklarımla yoğrulan tüm duygularım yazıya sığınır,beni aşıp izinsiz de olsa özümü aktarır belki...
Etkiler
Mevlana,N.Fazıl Kısakürek,Tostoy,Yaşar Kemal...
Benzer Yazarlar
.........
Bağlantılar
POPÜLER
-
01