Bilmiyorum...
bir genç kızın askere giden sevgilisine yazdığı dönüş umuduyla yazılmış ve aynı zamanda bunun zorluğunu dile getirmiş yazısı...
not: kesinlikle silahı ve savaşı öven bir yazı değildir...
bir genç kızın askere giden sevgilisine yazdığı dönüş umuduyla yazılmış ve aynı zamanda bunun zorluğunu dile getirmiş yazısı...
not: kesinlikle silahı ve savaşı öven bir yazı değildir...
ODTÜ'de Fizik Öğretmenliği Bölümü'nde Yükseklisans öğrencisiyim..."Yıldızlar Mavi Ağlar" adı altında ODTÜ'de yaşanan bir aşk efsanesini anlattım. sayfamda size bu kitaptan bazı kısımlar ve kitap dışındaki bazı yazılarımdan örnekler sunacağım...
henüz 25 yaşında yolun başında olan bir yazarım. yükseklisans hayatıma devam etmekteyim.Fizik Öğretmeni olmama rağmen, edebiyata olan yakın ilgim bir roman yazmama ve kendimi sizle buluşturmama neden oldu.yazmaya devam etmek istiyorum; çünkü karanlıktaki kibrit ateşi gibi görüyorum yazmayı..en azından biri aydınlanır diyorum...bir anlığına bile olsa...hem o en büyük yangınların nedeni de o, "küçük" deyip kelimelerle küçülttüğümüz kibrit alevli değil mi???
yazılarımda özgün bir yol izlemekteyim.yol açmanın zorluğunu, başkalarının yolundan gitmenin sıradanlığına tercih ediyorum yazılarımda...
Dostoyevski, Cezmi Ersöz, Can Dündar...
Tuna Kiremitçi, Cezmi Ersöz,
kitabın başka bir tanıtım sayısı