..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Aðlamak da bir zevktir. -Ovidius
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Yazar Portresi - NoktasaL
NoktasaL - Beyin Ýntaharlarý
Site Ýçi Arama:


Ana Sayfa
  Baðzý (NoktasaL) 26 Nisan 2015 Ýliþkiler 

Bizim belki bazenlerimiz oldu belki yarýnlarýmýz belki bugünlerimiz oldu hayal meyal belki bugünlerimizde ama larýmýz belki sessizliðimiz bir kurbaða çýðlýðýmýz var

  Günah (NoktasaL) 9 Mart 2015 Post-Modernizm 

Geçmiþin kabusunu , geleceðin düþlerini yaratmalýsýn.Sen ki karanlýk kabuslardan istenmeyen seviþmeyenlerden doðarak … Neyi yaratmalýsýn? Beklentileri mi? Ýstediklerini mi?

  Zaman Avcýsý (NoktasaL) 4 Þubat 2015 Düþler 

Boþver naturmort çizimleri, hayatýn efekti olmaktan vazgeç ..Kurtul bu karakalem tümcesinden..

  Sessiz (NoktasaL) 7 Mayýs 2013 Doða ve Dünya 

Gitmeyi hayatýn merkezine yerleþtirenler Aslýnda yok edenlerdir göz yaþlarýný Varlýðýna inanmadýklarý insanlarýn

  Yalnýzlýk Üzerine... (NoktasaL) 8 Nisan 2013 Düþler 

Doðru ne? Kurgu ne? Yanlýþ ne? Yalnýz kim?

  3. Senfoni (NoktasaL) 6 Mart 2013 Toplum 

Bir bedeni iskeleti ve sinir sistemi üzerinde taþýyamayan insanlarý görüp, þaþýrýp ve o insanlarý ruh ve bedeninde ayýrýp topraða karýþtýrmak istiyoruz ya , iþte o durumda yapýlmasý gereken tek þey , o insanlarýn yüzlerine ayna tutun. O ayna öyle bir durmalý ki gözgöze gelmeli kendiyle, nefesi aynayý buðulandýrmalý. Ýþte o nefes kiþinin ciðerinden çýkmadan, çiðerini boðmalý.

  Placebo (NoktasaL) 10 Aralýk 2012 Soyut 

Kendi derinliðinde boðuluyor yine güneþ, farklý bilinçlerde farklý mekanlarda farklý zamanlarda. Karanlýk ve soðuk bir kütleye dönüþüyor. Ondan sonra baþlýyor insan oðlunun yok oluþ macerasý.

  Önce Dünyadan Özür Diledim (NoktasaL) 22 Ekim 2012 Modern Epik 

Kentimi dünyamý kirletmek istediniz Aðaçlar engel oldu Yýldýzlar engel oldu Gece de sizi bu yüzden boðdu Yoksulluða bu yüzden gömüldünüz Yoksa siz ecelin gölgede ki yüzü müydünüz?

  Saraband (NoktasaL) 30 Ocak 2012 Ýtiraflar 

Mizansende kayýp ruhlar senfoni okestrasýnýn, sabah düþleri yaðýyor bedenime, tüyler ürperten bir melodi saatine göre. Oysa hiç yapmazdý bunu , tek jetona bir sabah þarký çaldýrmazdý.Ýstemezdi düþlerin bedenime ondan önce deðmesini.

  Kumbara (NoktasaL) 15 Eylül 2011 Yüzleþme 

artýk bir öncekinden daha sakin , daha sessiz.Artýk durmayacak bulutlarla sohbeti.

  Boþ Koy Sepeti Sende Kalsýn (NoktasaL) 24 Temmuz 2011 Post-Modernizm 

Sentezinde vardý acýnýn, seviþmek.Ayný tende farklý kiþiliklere bölünmek.Fantazi dünyasýnda bir yönetmen olup, seviþme sahnesini baþtan savmak. Terkedilen terler ve spermler. Tek düze giden bir kaç pozisyon.

  Ölümün Önceden Gelen Sessiz Çýðlýðý (NoktasaL) 19 Mart 2011 Modernizm 

Bir Pazar günü, bir patlama, fýrtýna altýnda.yok olan bir beyin.Yok olan bir beden.Aðlamayý hazýr gözler dört bir tarafta.Bir araba patlýyor c-4 le bir insan yok oluyor düþünceleriyle birlikte.Amansýz bir haykýrýþ dahi duyulmuyor. Kan doluyor akciðerime.Öyle bir kan ki, yarýnýn cümlelerinden ibaret.Yazarým bugün, ben yarýn öleceksem diyebiliyor. Gerçekleri haykýrýyorum , siz yarýnlar duymuyor musunuz? Bir yarýnýn, yarýnýmýn, nasýl yok olacaðýný bedenimin parçalarýyla bir yap boz olarak sizlere sunuyorum. Bir yaným zemheri ayazý, bir yaným ölümün derin sessizliði. Bir bomba patlýyor bu gün.Bir araba içinde yok olan bir beden. Susmadým hiçbir zaman.Ölüm benim boynuma takýlmýþ bir zincirdi doðduðumda.

  Tutulmuþ Nefes (NoktasaL) 11 Ekim 2010 Post-Modernizm 

Bir dönemdi o gün bugünlerden ayrý.Ayrý olan gözler deðil bakýþlardý.Bakýþlarýn mevsime yansýmasý bir sonbahardý bu mevsim gibi de deðildi.Bir bakan gülüyor þimdilerde.Oysaki bir çýðlýk var Sinemlerden semalara yükselen. Bir gece kondu evi þuan ki gibi, ekmek yumurta için 5 lira bulamayan bir yandan havyara surat çeviren rahipler sarmýþtý yaþadýðýmýz tüm kasabalarý.

  Gece Yürüyüþleri (NoktasaL) 12 Eylül 2010 Düþler 

Sessiz sessiz atýlýrken adýmlar , geride býrakýlan atak izleri takip eder durur insaný.Bakarken gözler bir su birikintisine kirlenmiþ bedenleri birer birer gösterir kendine.Bir su birikintisinde birkaç yaþam.Bir nehirde boðulan birkaç beden.

  Beyin Ýntiharlarý V (Yansýmalar) (NoktasaL) 5 Eylül 2010 Post-Modernizm 

dizi dizilen günler dünler bugünler yarýnlar Yenilenen öpüþler saygýsýz olan duruþlar. bir bakýþ sonrasýnda bir gülücük. yarýna merhaba yarýn aslýnda bugün bugünü dünde bulmadýk mý? o zaman dünde bugündü. Sarhoþ bir beyin ayýlmak için kendini asite atýyor.Asit kendini bulmak için beyini yok ediyor. bulunabilir bulunamaz olmaz deðil olunabiliyor.

  2 (Ýki) (NoktasaL) 1 Eylül 2010 Post-Modernizm 

Yok olan bedenler deðil artýk, kaybolan sevgiler. Her sevgi yeni bir beden yeni bir sevgi yeni bir beden dizi dizi beden dizi dizi sevgi.Yok olan kelamlar yüzler öpüþler. Bir seviþmenin son mýsrasýmýdýr sevgi? son orgazmýn geri çekilme ereksiyonu? deðer verilen deðerlerlerin yok oluþu son serzeniþte. Son peydahlanan bir öpücük öpücükten doðan bir velet, büyümeyi özleyen sevgi. Bir adým o adým bu adým þu adým kapýda sonlanan son adým sonrasýnda kuyruk sýkýþtýran bir kevaþe. Bir kevaþe sýkýna sýkýla kapý çalarak yok olmayý göze alarak son mermide son saksýyý kafasýna vurarak son akbabayý çaðýran beynin kývrýmlarýný ona yediren son oltadaki son balýk gibi yarýna iðne ucundan gülümseyen yaratýk. bugüne yarýndan çok inanan yarýný bugünden çok isteyen savunmasýz sadraazam. Artýk bi kral yok. Krala artýk güven yok Ne sen dünyayý sarsacak bi kadýnsýn. Nede ben öpünce prenses olacak bir kurbaða. Bir gün elbetlere ihtimallere þans veren 2 tip Can çýkmasý beklenmeyen, yorumlarý düþünülmeyen iki beynemaz. Olmasý gerekenle oldurulmasý için olanlar arasýnda boðuþan, boðuþmayla terleyip seviþen, seviþmeyle uyumaya çalýþan 2 tip. Ýkilier birbirini tepeler

  Bir Dünya (NoktasaL) 1 Eylül 2010 Doða ve Dünya 

Týrnaklarýmda toprak kalýntýlarý var.Eþeleyip durduðum kendi mezarýmý açabilmek içine usulca kývranýp uyuyabilmek için.Kalýntýlarý temizliyorum yýlanlarla böceklerle, bedenim arýnsýn. Bir derin uyku, esneyipte uyanmamak üzere. Sadece bir uyku. Arsýz bedenimi derin arýnmalardan geçirip sadece bir kemiðe dönüþmek üzere. Yaðmur altýnda ýslanýp suyu hissetmek denizin kokusunu artýk alamamak üzere. Sahilde kumlar üzerinde sýrýlsýklam sarhoþ olmamak, bir yengeçle artýk salsa yapamamak.

  Geceden Sabaha Kalan Son Bir Nefes (NoktasaL) 28 Temmuz 2010 Post-Modernizm 

Her bir mahluk dile gelirmiþ zamanla, zamanla oturturmuþ bedeni tren rayýna, intiharý trenin ýþýðýnda isyaný trenin sireninde bulurmuþ. Bir mahluk ki içip içip sabahlara kadar sabahýn derin sessizliðinde kendini bir kaçak hisseder, ki zaten bir kaçaktýr; sevgidir sevgiden kaçar insandýr insandan kaçar korkaktýr kendinden kaçar kendini bir balýkçý teknesinde gün ýþýðýyla boðar. Uzundur týrnaklarý bir kedi gibi.nankördür hayalarý týpký bu hayvan gibi. Yorgundur adýmlarý uzun bir yoldan dönen kýsrak gibi kana kana alkole gömer kendini. Artýk kalkmaz kollarý boþuna delinmiþ bir daðda açýlan tünel gibi ayrýktýr tutmaya yoktur mecali. Kokar nefesi bir domuz ahýrýna taze dökülmüþ boklar gibi. Boþtur midesi deniz suyunda boðulan bir martý gibi. Bakýþlarý yoktur görüþleri çoktur ama yok olmasý gereken bir santrali iþeyerek azdýrýyor.Boþ bakýþlarýn derin semalarýnda halisilasyona da baðlatýyor düþünceleri. Bir bakýyorsun o semalar bir martý var yüzen bir balýk koþan bir at uzaktan gelen tren yok olan bir beden ve de daha neler neler. Artýk bakýpta ne görüyorsun geceden kalan. Sadece yalnýz uyanýlmýþ bir rüya.

  Heykel (NoktasaL) 20 Temmuz 2010 Düþler 

bir gerçektir yok olmaya mahkum sözler

  Dizlerimdeki Toprak Ýzlerim (NoktasaL) 22 Haziran 2010 Yaþam 

susar denizler aðlar dalgalar.

 

 



Narkoz Kývamýnda



 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © NoktasaL, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.

 

Bu dosyanýn son güncelleme tarihi: 20.04.2024 13:35:45