Yazar Tanıtımı | Her şey karardı için için,aktı hüzün yüzüme ve yüzümün en eski yanı terkedilmiş bir duvar saatiydi.Öptü zamanı ve tuttu elimden .Kalem divit ucu, yazısı sabrın ortasında garip bir mihenk taşıydı ve büyüttü doğmamış çocuklarını ak selülozdan papirüsler üzerinde.Siyahlar aktı beyazlara ki onlardı varolma sebebim.Kalem aktı kağıda ve işte o gündü...Evet o gündü doğduğum gün benim.. |
Yazısının Özellikleri | yazmak için yaşamakla yaşamak için yazmak arasındaki çizgide saklıdır her şey |
Edebi Etkiler | Eserleri ve fikirleriyle beni etkileyen ve örnek teşkil eden,isimlerini yazmaya kalksam sığdıramayacağım bütün üstadlara saygılarımla.. |
Benzer Yazarlar | ... |
Özgeçmiş | 1986 yılında Samsun'da doğdu.İlköğrenimini Sakarya İlköretim Okulu'nda,orta öğrenimini Samsun Anadolu Lisesi'nde tamamladı.2004 yılında Bilkent Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yüksek öğrenim hayatına başladı.İki yıl bu üniversitede öğrenim gördkten sonra kendi isteğiyle bırakıp 2007 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'ne girdi.Yüksek öğrenimine devam etmektedir. |
Bulunduğu Yer | İstanbul |
|
...Cinayeti gördüm.Duvarlara vuran mum aleviydi.Yalpalandı duvarlarda bir sarıyla bir alev mavisi.Kan doldu kadehe ve sıçradı siyah masada beyaz maktulün üzerine.Katil sevişiyordu kurbanıyla.Taşıyordu ne varsa siyahına dair,hoyrattı..Gece lacivertten zifire akıyordu ve notalar çarpıyordu heryere.Bir kadın sesi beraberinde haykırıyordu ''-Ne me quitte pas''.Kan gözyaşıyla karışıp karıştı katilin darbesine.Maktul beyazını griye evirdi.Nokta kondu.Yalan değildi,ellerimle gördüm cinayeti ve asli fail sıfatıyla paylaştım eylemi.işte böyle başladı Arcan'ın Seyir Defteri...
|
|