..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Yalnýzca sevgiyi öðret, çünkü sen osun. -Anonim
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Yazar Portresi - ESRA BAYKAL
ESRA BAYKAL - KALINTILAR
Site Ýçi Arama:


Son Eklenenler
  12.07.2013 01:04:36 Benim dertlerim 

Herkes merhaba,
O kadar uzun zamandýr gelmiyordum ki Ýzedebiyat'a, sanýrým özlemiþim.

Çok benden yazmýþým zamanýnda...

Ben yokken pek çok yorum, öneri, teklif gelmiþ :) Açýkçasý sevgili dostlar, hiçbirisini görmemiþim. Bugün okudum yazdýklarýnýzý, herkese teþekkürler.

Merak edenlere:

1. 2008 yýlýnda boþandým :)
2. 2010'da yeniden evlendim. Evliliksever bir þahsým :)
3. 2012'de muhteþem bir oðlum oldu.
4. Sanýrým artýk mutluyum!

Þimdi, annelik + part time reklamcýlýk ile devam ediyorum.
Yeni yazýlar?

Ruhum kaldýrmýyor artýk. Büyük duygularý...
Paylaþmak eskisi kadar samimi ve sýcak gelmiyor.

Þimdi sadece Türkiye, iþ dünyasý vs. için klavye oynatýyorum.
gamekudra.blogspot.com

Herkese özlemle sevgiler...
Esra

  13.04.2009 22:25:15 Benim dertlerim 

Kadýnlar günü ancak kadýnlarýn orgazm ve mutluluk taklidi yapmayacaklarý gün olacaktýr :)

  04.12.2006 16:15:24 Benim dertlerim 

huzur, özlediðim bir duyguymuþ. Sabah uyandýðýmda yataktan kalkmak için delicesine bir istek duymak...Aþk gibi..Ama uçmayanýndan.

 


  29.09.2006 11:38:21 Benim dertlerim 

Güzel bir sabah, ajanstaki son günüm. Hava kötü ama benim içim güneþli. Yeni þeyler olacak hayatýmda, sabah uyandýðýmda artýk beni neler bekliyor diye düþünmeyeceðim. Kendim yerleþtireceðim evimi, yeniden. Besleneceðim daha çok. Ýnsan seviyorum ben :) arkadaþlarýmý göreceðim. Neyse ki kýsýr döngünden kurtuluyorum, daha güzel ne olabilir ki hayatta?


  18.09.2006 09:50:34 Herkesin derdi 

" Sizin hiç sýfýr kilometre sevdanýz oldu mu?"

Ben yazmýþtým yýllar önce, sonra birileri sondaki  cümleyi ciddiye aldý, hem de ilk kez :) Kendi sýfýr kilometre sevdalarýný bana yolladýlar.

Beni inanýlmaz sevindirdiler. Ýþte Elem'in sevdasý...

"Þu an deli gibi aþýk olduðum adamla msnde tanýþtýk çok saçma bi muhabbetle baþlamýþtý. sora uzun süre yazýþmadýk taki ben ona bi mail atana kadar. Tekrar yazýþmalar gülüþmeler falan fýstýk. zaman geçio bakýorumki çok saðlam bi kiþilik zaman hala geçio ve ben yine bakýorum ki anaaaaa aþýk oluvermiþim:) zaman durmuo tabi hala geçio:) ben akçaya tatile gidiorum ailemle buda oraya gelio. geliceni biliorum ama gitmeden önce hiç bi hayal kurmuorum ve kurmamaya dikkat ediorum. insanlýk halidir sonuçta bi ton aksilik çýkar istediðim gibi gitmez hayal kýrýklýðýna uðrarým die hiiiiç düþünmüorum. neyse ben akçaydayým o gelicek ben karþýlýcam. sabah 5 arýo "ben böle böle bi yerdeyim." " tamam geliorum." yolda tekrar arýo "ben böle böle bi yere saptým karþýlaþýrýz büyük ihtimal" " þuan karþýmdan gelen senmisin" "evet benim" telefonlar kapanýr:) kavuþma anýnda uzuzn uzuzn bakýlýr ve o çantasýný yere atar sarýlýr, kocaman sarýlýr ama sýcacýk güven dolu. durur yüzüme bakar yüzünde bi inanamamazlýk tekrar sarýlýr bu böle bi yarým saat sürer. ve biz sanki yýllardan beri tanýþýomuþuz sanki akþam ayrýlmýþýz muhabbet akþam kaldýðý yerden devam ediomuþçasýna (nasý bi yazdýysan kelimeyi bütün romantizmi götürdü:) ) 2 gün, bütün gün, bütün gece beraber ve rüya gibi elele kolkola sarmaþ dolaþ... þuan düþünüorum gitmeden önce hayal etseydim bu kadarýný hayal edemezdim!! acaip biþi yaaaa hayal gibi yaþamýoruz sanki o an... edilen evlenme teklifleri güller güzel sözler herþeymi bu kadar ii olur yaaa. bi adamýn gözlerinden okunabilirmi duyduðu aþk. hiçmi gizlemez insan sevgisini tutkusunu. gizlemedi hiç. bende gizlemedim. þuan çok yakýn arkadaþlarýmýz dýþýnda kimse nette tanýþtýðýmýzý bilmio. ama herkes tarafýndan inatla kýskanýlan bi iliþkimiz var ( inatla kýskanmak nasý oluosa artýk) allahým nazarlardan korusun yaþþadýðýmý hissettirio, sevildiðimi. onun yanýndayken kolunun altýnda, baþým omuzunda yada bana sarýldýðýnda hissediorumki bi fanusun içindeyim ve kimse biþi yapamaz bana kimse üzemez kimse canýmý yakamaz. o yanýmda çünkü ben onunum ve o bundan gurur duyuyo onun yaþamasýnýn sebebi benim. o bütün kitaplarda yazan bayan mükemmel benim onun gözünde ki mükemmelliðin yanýndan geçmem:) seviyorum seviyo, beraber olmadýðýmýz anlarda beraber yitiyoruz ayný oranda. Güven inanmak en zorlarýyken yaþanabileceklerin hiç bi þüphe barýndýrmýyoruz aklýmýzda gönlümüzde. en zoru bunu yaþamak ve olursa olan biþe ýsmarlama olmuo bundan sorasý zaten aþk ve çok þükür yaþýorum çok þükür yaþatýorum. Anlatýlcak bi çok þey var aslýnda ama bunlar çok keskin köþeleri yaþadýklarýmýzýn.

Hani sen demiþsin yaa siz anlatsanýzda ben yazsam die belki yazmak istersin. yazmasanda olur ama yazarsan benimde yazýlmýþ bi hikayem olur, güzel olur:)

Elem Tilev

 


  09.08.2006 14:33:03 Benim dertlerim 

Aþký seviyoruz anacým biz, aþktan doðaný, aþk yüzünden yaþananý, aþkýn sonrasýnda olaný, aþk yüzünden ortaya çýkýp, bakým bekleni deðil. Safi, bencil aþký seviyoruz.  Ziyan tipleriz ya...


  01.08.2006 19:08:24 Herkesin derdi 

Aslýnda herkesin derdi olmasý gerekiyor yazdýklarýmýn düþündüm de...Ama baþlýðýnda aþk sevgi geçmeyen yazýlara burda raðbet olmamaya baþladý. Acýtýyor biliyorum ama bundan kaçamazsýnýz ki! Nereye kadar okumamazlýk edip, susacaksýnýz ki!

Bir problemi çözemeyeceðimizi düþündüðümüzde öyle bir problem yokmuþ gibi davranmaya sinir oluyorum. Ama sadece bilmek bile bazen sorunu çözmeye yardýmcý olabilir.

Ben her bulduðum foruma yazmaya karar verdim bu konuyu, bilmem neye yarar ama bu da bir baþlangýçtýr. Aþkla ilgili yazý ister misin? Daha kolay deðil mi?!


  01.08.2006 10:59:08 Benim dertlerim 

Beynim uðulduyor, içimdeki öfkeyi atmak için ne yapmam gerektiðini bilmiyorum. Bir yerlere kinimi kusmalýyým ama yaptýðým herþeyin iþe yaramasý adýna kustuðum yeri de iyi belirlemeliyim.

Burasý bunun sadece küçük çaplý bir mecrasý, daha büyüye gitmek ve çözüm olmak lazým. Ýnfaz emirleri vermek yanlýþ mý? Ya da yönlendirmek? Ama ya hak ediyorlarsa?

Zor gün, bitmeli artýk...


  28.07.2006 09:34:38 Benim dertlerim 

"Boþluksuz Bir Yazý."

Dün çok konuþtuk, saðlam içtik. Ýçki mezesi olmasýn diye dün gece, ben bugün yazmaya baþlýyorum.Saðol be abla...Sen olmasan ben debelenir dururdum bu iþin içinde.


 

 



Ve sonra sen öldün! Ben eksik kaldým... (07.07.2014)

 


 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © ESRA BAYKAL , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.

 

Bu dosyanýn son güncelleme tarihi: 19.04.2024 09:39:43