..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Bir önyargýyý yok etmek, atomu parçalamaktan daha zordur. -Einstein
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Ýnceleme > Toplumsal Olaylar > Semih Özdemir




28 Aðustos 2011
Dünya Yönetimi  
Karanlýk Güçler

Semih Özdemir


Dünya Yönetimi ve Karanlýk Güçler


:AGAJ:
Öncelikle yazýmý okuduðunuz için teþekkür ederim...

Bildiðiniz gibi asýrlardýr dünyayý yöneten karanlýk güçlerin varlýðýna inanýlýr.
Bilindiði gibi Osmanlý Devleti 17. ve 18 yüzyýldan itibaren güç kaybetmeye baþlamýþ Avrupa ise siyasi,askeri,ekonomik ve kültürel açýdan güçlenmiþtir.Osmanlý"nýn gücünü kaybetmeye baþlamasýndan sonra Avrupa"da yeni güçler ortaya çýkmaya baþlamýþtýr.Bu yeni güçlerin arasýnda en önemlisi olarak görülen Ýllüminati þu an dünyayý yöneten güç olarak gösteriliyor.Ýllüminati , "Aydýnlanmýþ Olanlar" anlamýna gelmektedir. Kurucusu Kabbalacý bir Hukuk Profesörü olan Adam Weishaupt'dur.Bu ve diðer gizli örgütlere Yahudiler yerleþmiþ ve dünya yönetimi ele geçirmiþ ve ardýndan Ýsrail'i kurmuþlardýr.

Bugün dünyanýn süper gücü olarak gösterilen ABDnin ve diðer ülkelerin ekonomisini elinde tutan ülke Ýsrail'dir.

-Soracaksýnýz "Peki bunu kanýtlayabilir misin ?"
-Elbette Masonlar'ýn hayali olan "Yeni Dünya Düzeni" nin simgelerinden "GÖZ" ün 1 ABD Dolarý'nýn arka sol tarafýnda görebilirisiniz.



Þimdi de ABD Projesi BOP hakkýnda biraz bilgi verelim.BOP'un açýlýmý Büyük Ortadoðu Projesi'dir ve amacý Türkiye dahil 30'a yakýn Asya ve Kuzey Afrika ülkelerinin sýnýrlarýný deðiþtirmektir.Bu proje ne kadar ABD'nin projesi olarak bilinse de bu proje de Yahudilere aittir.Çünkü Yahudiler o toprakalrý kendilerine vaadedilmiþ topraklar olarak görüyor.Bunun için Türkiye'nin baþýna önce ASALA daha sonra PKK terör örgütünü sarmýþlardýr.ASALA terör örgütü Ankara Ülkü Ocaklarý Baþkaný Abdullah Çatlý tarafýndan bitirilmiþ daha sonra PKK ortaya çýkmýþtýr.Aslýnda PKK'da Ermeni terör örgütüdür ancak bu herkes tarafýndan bilinmemektedir.PKK'nýn kurucusu ve 1 numaralý ismi Abdullah Öcalan Kürt deðil Ermeni'dir.Asýl ismi de Atin Agopyan'dýr.Hatta ve hatta annesi Ermenistan'da bir genelevde çalýþmaktaydý.PKK'nýn amacý bir Kürt devlet kurmak gibi gösterilir ASALA'nýn ise Büyük Ermenistan'ý ama bu kurmaya çalýþtýklarý her iki devlette dikkatinizi çekerse Yahudilere vaadedilen topraklardýr yani Yahudiler Büyük Ýsrail'i kurmak için Ermenileri kullanmaktadýr.

Peki Yahudiler bu projesiyi gerçekleþtirmewk için þu ana kadar ne yaptý,neler yapýyor ve ne yapacak ?

Yahudiler bu projeyi geçekleþtirmek için kullandýðý diktatörler var.Örn: Saddam Hüseyin,Hüsmü Mübarek,Muammer Kaddafi,Usame Bi Ladin ve diðerleri ...

Bu saydýðým dikatörlerin hepsi ABD'de savaþ eðitimi görmüþ ve ABD tarafýndan ülke yönetimine getirilmiþlerdir.Mesela Saddam Hüseyin Irak'ýnbaþýna getirildi ABD'ye meydan okudu ve ABD Irak'a askeri müdahele yapýldý Saddam yýkýldý ve Irak bölündü.Þu an Afrika ülkelerinde çýkarýlan karýþýklýklar da tamamen ABD-Yahudiler tarafýndan çýkarýlmýþtýr.

Peki sýradaki hedef hangi ülke?

Sýrada ki ülke Türkiye bunun için atýlan ilk adým AKP'yi ülke yönetimine geitrmek oldu.Bunu þöyle ifade edelim AKP nasýl ve kim tarafýndan kuruldu onu söyleyelim. Recep Tayyip Erdoðan okuduðu þiir nedeniyle aldýðý siyaset yasaðý döneminde hiç bir mevki sahibi olmamasýna raðmen ABD'ye gidip ABD Baþkaný George Bush ile sayýsýz görüþme yapmýþtýr.Ardýndan AKP kuruldu.Ve Erdoðan "Milli Görüþ gömleðimizi çýakrdýk" dedi.AKP'yi kimin kurdurduðunu merak ediyorsunuz deðil mi ? Saadet Partisi Lideri Necmettin Erbakan katýldýðý bir televizyon programýnda "AKP'yi siyosnistler kurdu ." demiþtir.Siyonistler bildiðiniz gibi Yahudilerdir.Ayrýca Recep Tayyip Erdoðan Yahudiler tarafýndan Barýþ Ödülü verilmiþtir.Ýþin ilginç yaný ise bu ödül sadece Yahudilere verilmektedir.Erdoðan mitinglerde ve katýldýðý televizyon programýnda BOP Eþ Baþkaný olduðunu açýkça ifade etmiþtir.Yani þu an Türkiye Yahudilerin elindedir.

Yazýmý okuduðunuz için tekrar teþekkür ederim.
Yazýnýn devamý gelecektir ....



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Semih Özdemir kimdir?




yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Semih Özdemir, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.