Ben bir kuşum; uçtum yuvadan... Artık ben nerede, eve dönme isteği nerede?.. -Leyla ve Mecnun, Fuzuli |
|
||||||||||
|
zavallilar...../ ben ali nin dostuyum yerimde ali nin yani..... okuyan,yazan ama anlamayan zavallilar...../ ben aliyi yaziyorum aliyi okuyorum... nasibi olmayan karekteri sifirin altindaki zavallilar..../ benim nasibim ali sevgisi .... sapi samani birbirine kariştiran zavallilar....../ hakki da batili da ali ile ayiriyorum..... kalbi sevgisiz,akli fikirsiz,bedeni ruhsuz,basiretsiz ferasetsiz zavallilar....../ kalbim ali ile bedenim ali ile ruhumda ali ile..... batili hiristiyan bir oryantalist kadar imani ve basireti olan kendisini müslüman zanneden zavallilar..../ ben diyorum ki o oryantalist sizin en namuslunuz dan daha namuslu sizin en şerefliniz den daha şerefli, sizin en imanliniz dan daha imanlidir.... veysel menekşe ninde dediği gibi ne istediniz peygamber den ? ne istediniz ali den,fatima dan evladi muhammed ten kundaktaki ne kadar katlettiniz neden hicbiri eceliyle değil de ya zehir ya kiliç la neden???? Peygamber sizden sadece ve sadece yakinlari hakkinda serefli namuslu davranmanizi istemedimi? Daha ne desindi o peygamber falan şerefsiz filan munafik dunya makam perest kopekler mi deseydi ???? Yakişirmiydi ona o rahmet peygamberine o allah habibi ne.../ dediki o peygamber; siz diğer ümmetlerin sünnet ini aynen uygulayacaksiniz hatta bir dağdaki deliğe de girseler sizde gireceksiniz!!!! beni israyil peygamberleri ni nasil katlettiyse sizde imamlarinizi katledeceksiniz küfe de,mekke de, medine de,kerbala da,bağdat,meşhed de Mekani cennet olsun ahmet kaya bir şarkisinda diyor diki bu kacinci öldürülmem bu kacin ci dirilmem.. ben diyorum ki ahmet kaya kadar dami nasibi niz yok??Ona sorsaydiniz oda ali derdi! Peygamber ali dedi .. Fatima ali dedi........... ammar,ebuzer,selman,ibni abbas,ibni mesud,ebubekrin oglu muhammed,veysel karani, Ben peygambere ne nisbetteysem malik te bana o nisbetteydi demişti ali! o siffinde kafir oglu dunya perest munafiklari titreten malik eşter nehayi de ali dedi..... ben de ali diyorum...... hemde ya ali................ hak ali nin di diyemeyecek kadar cesaretsiz korkak zavallilar..../ ben haykiriyorum! ali ta kiyame te kadar hakkin ta kendisidir... ali felan filan yerde dürüst davranmadi siyaset biliyordu,bilmiyordu diyen zavallilar.../ ben diyorum ki sizler sadece zavallisiniz..... eshter ibrahim Frankfurt main
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ibrahim Eshter, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |