Herkes aynı notayı söylediğinde uyum elde edilmiş olunmuyor. -Doug Floyd |
|
||||||||||
|
“haciz” dedi Bitmiştim.bana ruhsal bunalımlı bir haciz gelmişti.iskelet gülüyordu. “acze düştüm yardım et”dedim Sürekli gülüyordu.kağıdı ha bire suratıma dayıyordu. Sonra çenesi açıldı. “ruhunun senetleri” “mantık borçları” “niyet enflasyonu” “gökyüzüne çay borcu” “kaçışlarının hesabı” “varlıklar eksi özsermaye tutkusu” “yeter” diye bağırdım.elimdeki kadehi sonuna kadar içtim.bir kadeh daha koydum.”bir kadehte bana koy”dedi.koymadım. Sonra konuşmaya devam etti: “sana yardımcı olamam ben.senin suçların saçlarından akıyor.benim midem bile yok.içki içince kusmuyorum.sen ise habire kusuyorsun tutkularınla birlikte” Evin üstünü altına getirdi.engellemek istedim ama kıpırdayamadım bile.evin içinde ne kadar imge varsa haczetti soysuz iskelet. Çaresiz gözümü kapadım.uzun bir süre sonra gözlerimi açtığımda bir güvertedeydim.denize doğruydum.kusmak üzereydim.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © selim koç, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |