Sevginin bulunmadýðý yerde us da arama. -Dostoyevski |
|
||||||||||
|
Bazen bir meclisde Bazen bir avluda Bazende aranýzda Haykýrýrým... Derim ki ey insan seni severim Vatan derim size millet derim Din iman aþk sevgi derim Sahnede gözünüzün içine bakarým Bazen sert, bazen yumuþak olurum Size cenneti vaad ederim Gözlerim cehennemi görsede Blirim sizi saf temiz uysal köylüler Sizi sefil köylü güruhlarý Bilirim sizleri çok iyi bilirim... Çünkü ben içinizden biriyim Ben her þeyi severim Ama... Bir çocuðu severken Bir çocuðun yanaðýný okþarken Onu severken iþte O çocuk gülüþünü o geleceði gördüðümde Ýþte o anda nefret ederim Bazen bir ünformayla bazen bir mevkiyle Bazen bir jopla bazende elimde Evet bazende elimde bir kalemle Þiir yazarým. Tüm þefkatimle... Bilmediðim, inanmadýðým, görmediðim Deðerleri, size çok güzel cümlelerle... Anlatýrým Evet anlatýrým, hemde çok iyi Ýyi anlatýrým. Üstelik bütün bunlarý gözünüzün içine bakarak Çok rahatlýkla, evet evet.. Hemde, çok rahatlýkla Bunu yaparým. Ben sahnede bir oyuncuyum Bazen lider, bazende bir evde reis olurum Ya da bir yerde yönetici Üstelik, beni aratmayacak yardakçýlarýmla Sizi yönetirim. Ben içinizdeyim Beni hissetmesenizde Sizler beni hala farketmesenizde Gözleriniz görmese, kulaklarýnýz duymasada Ben severim Ben-i çok severim Aþk-ý en güzel ben anlatýrým En güzel þiirler, en güzel öyküler Yaþamýn en güzel anlarý Benim kitabýmda yazýlýdýr Sizler beni hala görmesenizde Ben sizleri, evet sizleri Her yerde, Görüyorum...
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2024 | © Þenol Durmuþ, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |