Güzel birşeyin fazlası harika olabilir -Mae West |
|
||||||||||
|
Darbeciler tarihini irdeleyecek olursak ben de çok masum sayılmam bu konuda hatta darbeyle yerinden edilecek kişinin önemine binaen büyük bir darbeciyimdir... Ben her zaman ilkeli ve dobra dobra bir insan olduğum için, kurnaz bir gazetecinin veya gazeteci grubunun günlüklerimi öyle sinsice basına sızdırıp yayımlamasını beklemedim. Cesurca erkekçe meydana çıkıp kendim paylaşmayı tercih ettim. Yoksa wikileaks belgelerinin en gözde ve en sarsıcı belgeleri olurlardı kesinlikle... Neyse fazla merakta bırakmayayım bütün dünya gözünü dikmiş bu günlüklerin içeriğinin yayımını bekliyor... İşte sansürsüz yalansız darbe günlüğümden notlar dinle ve öğren ey Dünya: George Bush ABD Başkanıyken Kırım Kongo Kenelerini eğitime almıştım Beyaz Saraya karşı silahlı bir gücüm zaten yoktu muzır hayvan olarak da yılan, akrep, çıyan sokulmazdı ya Keneleri ikna odalarında eğitene kadar çektiklerimi bir Allah bilir bir de nazları var ki yok neymiş rahat edemezlermiş beslenmeleri unutulurmuş kendilerine ayrılan paralar başka amaçlarla harcanırmış yok uçakta basıp ezerlermiş de daha neler... Eğittiğim 41 keneden sadece biri cesaretini toplayıp Beyaz Saraya gidip Bush u sokmaya hazırım dedi bana ingilizcesi de su gibiydi Alimallah... Ama neylersin ki kene işi ağırdan ala ala iş işten geçti.Hadi beni ABD ye uğurla deyince Kızdim : Günaydın geç kaldın be dedim artık Obama Başkan... Obama'yı da iki seksen uzatırım deyince olmaz dedim bizim planımız Bush içindi dedim Hem onun babası Müslüman hem bakarsın iyi şeyler yapar... Bunlar darbe günlüklerimin kısa bir özetiydi.Şimdi Bush yatsın kalksın kendisini sokmaya geç kalan o keneye dua etsin... Süper eğitimli o kenenin hayatta olup olmadığını da pek bilmiyorum ya benim kontrolümden çıktı inşallah Esed'i sokmaya gitmiştir yani en hakedeni... ABD yaptığım darbe itirafı yüzünden beni Guantánamo Kampına götürebilir. Şimdiden her şeye hazırlıklı olayım ama eğittiğim keneler nerede? Suç ortağım Kırım Kongo kenelerinin de ifadelerini alırlar bereket ki hepsine ingilizce öğretmişim bülbül gibi öterler valla... ABD Bütün keneleri buluncaya kadar dava da zaman aşımı olur bu büyük badireden yırttım sayılır hadi gözüm aydın.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Cafer ŞAHİN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |