"Hemen yüzüne gül suyu seperek Leyla'yı ayılttılar." -Fuzuli, Leyla ile Mecnun |
|
||||||||||
|
Gidiyorum artık buralardan, Sonsuzluğa münhasır, Umutlar var gönlümde, Yemyeşil bir diyar var... Gidiyorum artık buralardan, Düşlerim yine hazır, Şarkılar var içimde, Masmavi bir gökyüzü var... Gidiyorum artık buralardan, Bir Aşk, bir huzur, Çocukluğum var derinlerde, Ağlayan bir rüya var... Gidiyorum artık buralardan, Hakikat'in Keşfi Alemine, Seni de bulur muyum bilmem, Sevdamın derinliklerinde... Gidiyorum artık buralardan, Sen de gel istiyorum, Gönlümün haykırışını, Bir kez duy istiyorum... Gidiyorum artık buralardan, Gel, de bil istiyorum, Sevinçlerin çağrısını, Bir kez anla, seviyorum... Gidiyorum artık buralardan, Ne bir gözyaşı, ne bir çare, Sadece Aşk-ı Alem şarkıları, Binbir gündüz, binbir hece... Gidiyorum artık buralardan, Kavuşamadığımız sonsuzluğa, Ulaşalım istiyorum, çocukluğa, İnanalım istiyorum en derin Aşk'a... Gidiyorum artık buralardan, Gel de uzatalım ellerimizi, Hu diyarlarından bir huşu, Bir huzur duyulsun... Gidiyorum artık buralardan, Sarılalım tek ruhumuza, Artık tek olalım sevdamızla, Şükredelim bahşeden Allah'a... Gidiyorum artık buralardan, Fanide de, bakide de sevelim, Birbirimizi, o sonsuz Aşk'la, Dünya'da ve Cennette yar diyelim... Gidiyorum artık buralardan, Yar diyarının sevdası ile, Sarıyorum varlığımı, Yaratan'ın izni ile... Mustafa Kemâl İzgi
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Mustafa Kemal İzgi, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |