Güzel birşeyin fazlası harika olabilir -Mae West |
|
||||||||||
|
Bir gül yaprağına dokunur gibi Bir seraba koşar gibi Bir sevda şiirinde kendini bulup uzaklara gitmek gibi Kıskanmak benden daha yakın sana diye boynundaki kolyeden Yeni alınmış bir bebeği kıskanması gibi bir çocuğun Aramak gözlerinin ışığını bazen ayın parlaklığında Bazende güneşe tutulunca parlayan miskette Ve tutmak isterdim ellerini mahpustan yeni çıkan mahkumun İlk gördüğü insana koşup saatlerce sarılması gibi Dokunmak isterdim yanaklarına pamuk şeker misali Doyasıya öpmek öpmek öpmek ve sonra gözlerimi kapatmak Sevgilisini ilke kez öpen aşıklar misali uçmak sonsuzluğa Ve sonra dalmak gözlerinin içindeki pembe hayallere Sinbad misali ipek bir halının üzerinde göklere uçmak Ve sarılmak isterdim boynuna anne hasretinde bir bebek gibi Dokunmak isterdim dokunulası tenine İçime çekmek isterdim kokulası tenini Saatlere inat kopmadan ve bıkmadan Seninle bir ömür paylaşmak isterdim Savaşların gölgesinde solup giden dünyada yeni çıkmış iki anemon çiçeği gibi Hasan Pamuk
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Hasan Pamuk, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |