Mermere sıkışmış bir melek gördüm ve onu özgürlüğüne kavuştuncaya dek mermeri oydum -Mikelanjelo |
|
||||||||||
|
Gittiğin gün benden aldın canımı Bıraktığın sadece umuttu geride Yeniden döneceğin umudu Dön artık gönlümün sultanı Yerin bıraktığın gibi hep evimde Ne soldu sana aldığım çiçek Ne de sana büyüttüğüm sevgi denen gerçek Döndüğünde göreceksin bendeki seni Kirletmeden sakladım aldığım mendili Yolların ayırdığı hayatlar yıllara yenilmez İsterse yürek görmeyi önüne geçilmez Sevdim dedim hep güldün Kalbimde açan tek güldün Giderken demiştin artık unut O gün içimde kaldı koca bir umut Döneceksin bir gün inanıyorum Ya bu dünyada yada hesap günü Kaçış yok saklanmak yok o gün Sen benden alacaklısın yada ben senden O gün diyeceğim ki hakkım helal değil Ve isteyeceğim tek ceza senden uzak değil En ağır cezayı alacaksın inan benden Belki bu dünya aldı ama mahşer koparamaz benden O gün cinden 3 dilek dileyeceğim İlki sen benim yanımda kalacaksın İkincisi ben senin yanında olacağım Sonuncusu ise o dilesin diyeceğim
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Hasan Pamuk, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |