Bütün sanatlarda insanı şaşırtan bir yan vardır. -Alain |
|
||||||||||
|
sanki dökmüş yapraklarımı rüzgarda savrulurken tüm hayallerim geride bırakmış gidiyor gibiyim tüm sevdalarımı artık kaçacağım , tutulmak istemiyorum artık yolumu buldum kaçıyorum senden kurtulmayı deniyorum hazan düştü gönül bağıma, rüzgarla savrulan iki yaprak biri sen, diğeri ben biliyorum gidiyorsun,hiç bir şeyde söyleme uzaklaşıp giderken kimler gitti hep baktım ardından, içime döktüm gözyaşlarımı sessiz, sessiz ağlarken ,duyurmadım kimselere feryadımı bir farkın olmalı senin,böyle sessiz giderken beklemezdim belkide,zannım o ki, vakit erken Bu kez bende susacağım, kal bile demem sana Uzaktan el sallarım , bendeki hatırana Artık eskisi gibi hayalde kurmayacağım Beni sevmeni bekleyip , seni yormayacağım Bir gün karşılaşırsak, neden ne sormayacağım önceden de yalnızdım alışkın kalbim buna adın dilimde değil, olmayacak artık dua ORHAN BANİ- İSTANBUL
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Orhan Bani, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |