Yaşamın tanımı yoktur. -Halikarnas Balıkçısı |
|
||||||||||
|
yaksın bakalım nereye kadar yakacak görmek bile nasip olmadı bir keşke keşke derken o günlerde geçti hep sonralarla geçti günler mart ayı geldi işte o bile geçiyor bilmem kaç mart geçer yare hasret bir gel dese o an biter gurbet ne yol tutar ne yıl tutar o an beni yakından bir görebilseydim canım sevdiğimi değil dokunmak ondan istediğim ellerimi bağlasın tek gözlerine bakayım ister opsün ellerim bağlı dudağımdan ister dokunmadan dursun tam karşımda ne isterim çözsün elimi ne açsın kalbini gelmişim onca yolu gördüm ya gözlerini yansa yürek susar dil gitmesin diyerek giderse ardından dayanamaz bu yürek içi başka dışı başka ağlar bedenin çekinirde giderse olur ölüm nedenim kıyamam üzülmesin ben bunada razıyım ne zaman isterse o zaman gel desin ömrümce beklerim biliyorum şimdi bile yazamıyor zamanı bilmiyorki onsuz azap ömrümün onsuz yanı günler değil asır oldu beklemekle geçen ömür gittiğinde beden ölür kalp duru gönül ona yürürr alır götürür bilmez halimi bendeki izlerini o sadece dışı teni gördü nerden bilecek içimi yanar yanar kor olurum küller savrulur hasretle beden acıya alıştı gelir belki beklemekle içim gider gel deyince şimdi olmaz dediğinde bekle ben yazacağım sana zamanı gelince zaman ilaç olur bazan bazande en keskin zehir o bilmez gittiğinde bana kezzaplar içirir yangın yeri talan olmuş kalmadıki yanacak yer bir gün .................. gel dediği gün beden sağsa belki özlemlerim biter mezar olsam taşım olsun belki yakınımda olur dilde özlem kalpte hüzün beni can evimden vurur
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Hasan Pamuk, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |