Lanet ve Kurban

patikadan giderken sonunda beyaz bir eve ulaştım.köşeleri ve alt tarafı yanmış gibi kurumluydu.etrafında biraz dolaştım.Camları ya yırtık bir biçimde perdeli yada buğulu veya kapatılmış.sessizce içeri giriyorum.Tahtalar gıcırdıyor.sanki beni takip eden biri var gibi geliyor.arkama dönüyorum.hiç kimse yok.bir odada yarı yanmış bir sandalye vardı yanındaysa parçalanmış kağıtlar.diğer odada bir çekmece eski bir yatak ve yarısı yanmış eski bir perdeyle kaplı bir pencere.yavaşça üzerlerinde elimi dolaştırdım.arkamdan gelen kadın sesiyle arkama döndüm.yaşlı bir kadın vardı elindeki kolyeye bakıyordu.birden bana dönerek sen burada ne yapıyorsun dedi

yazı resimYZ

1.BÖLÜM:SİSLİ YOLLAR
Ben bir günah keçisi miyim acaba?Kimin hangi günahının kefaretini ödüyorum da bir türlü bitmiyor.grece diye bağırıyorlar.aşağıdan sesler geliyor.kavga sesleri.beni çağırsalarda sessizce gidiyorum.arka kapıdan.Sokaklar güvensiz ve tekinsiz.ormana sapıyorum.bana göre orası çok güvenli.sanki ağaçlar bana yol gösteriyor.Kuru ağaçların içinde saklı bir cennet var.kimisine göre çöplük olan bu yer benim için bir gerçek bir yuva ben burada mutluyum.Ağaçlar bana yuva dallarıysa çatı ben burada mutluyum.yarın güneşin doğuşuyla tekrar kalkacağım evime sessizce gideceğim.jack ve inna evde bulunmayacak.ağacın dibinde aşınmış bir kaya var.Oraya uzanıyorum.gözlerimi kapatıp uyumaya çalışıyorum.en mutlu olduğumdaki uykuma dalıyorum…

Sabah kalktığımda kayanın üzerindeydim. Güneş daha yeni doğuyordu..kuşlar ağaçların üzerinden uçmalarını izledim.Dalların önümde yol açmasıyla giderken burayı daha önce gelmemiştim.hemen geri dönerek gitmeye çalıştım.ama sanki hep aynı yere geliyordum.nerdeyim ben.Dönüp dolaşıp aynı yere gelmekten sıkıldım.oturup düşünmeye başladım.yere oturup başımı avucumun içine aldım .bugün ne vardı.hah tabi doğum günüm.işkencenin başladığı gün.İnsanlar normalde doğum gününde mutlu olmaları gerekir .ama ben neden beni böyle lanet olan bir hayata getiren günü kutlayayım ki.Ayağa kalkıp yine yolu aramaya başladım.bir patikadan giderken sonunda beyaz bir eve ulaştım.köşeleri ve alt tarafı yanmış gibi kurumluydu.etrafında biraz dolaştım.Camları ya yırtık bir biçimde perdeli yada buğulu veya kapatılmış.sessizce içeri giriyorum.Tahtalar gıcırdıyor.sanki beni takip eden biri var gibi geliyor.arkama dönüyorum.hiç kimse yok.bir odada yarı yanmış bir sandalye vardı yanındaysa parçalanmış kağıtlar.diğer odada bir çekmece eski bir yatak ve yarısı yanmış eski bir perdeyle kaplı bir pencere.yavaşça üzerlerinde elimi dolaştırdım.arkamdan gelen kadın sesiyle arkama döndüm.yaşlı bir kadın vardı elindeki kolyeye bakıyordu.birden bana dönerek sen burada ne yapıyorsun dedi.ben şey kayboldum diyerek geveledim.Gerçekten korkmuştum.bana sevecenlikle bakıp oturmamı söyledi.Bir yandan boynuma bakıyor bir yandan da düşünüyordu.acıktın mı diye sorduğunda cevap vermeyerek önüme baktım.tamam diyerek yanımdan kalktı.ben de etrafı kolaçan ettim.yatağın arkasına düşmüş bir fotoğraf dikkatimi çektim .eğilip onu yerden aldım.fotoğrafta siyah saçlı bir kızın resmi vardı..mavi gözleri sevecenlikle bakıyordu.Napıyorsun diyen tehtid dolu bir sesle arkama döndüm.Elindeki tepsiyle bana bakıyordu.ben şey derken hırsla elimden çekip aldı.kızınız mı diye sordum.evet deyip yere çöktüm.dalıp gitti.kızım bebeğim diye mırıldanmaya başladım.yanıma eğilip şey ona ne oldu diye sordum.başını kaldırdı bir şey hatırlamış gibi ha dedi.neyse yemek ye hadi sen dedi sahte bir gülümsemeyle.tepsiyi alıp yatağa oturdum.yemek buz gibiydi ama karnım acıkmıştı.yemeye başladım.kadın çekmeceyi açıp içinden bir kolye çıkardı.gel kızım san bunu takayım benim hediyem olsun diye bana yaklaştı .kolye garip biçimliydi ve yılana benzer bir şekilde oymaları vardı.sarı saçlarımı geriye çekerken titremeye başladım.neydi bu korkum.kolyenin klipsini takmasıyla boynum sıkışmaya başladı.kendimi yere atıp kolyeyi çıkarmaya çalıştım.kadın tamam tatlım sakin ol deyip kolyeyi tutmaya çalışıyordu.kapının çalınmasıyla dışarı gitti.kolyeyi çıkarıp cama attım.camın kırılmasıyla dışarı atladım ve kaçmaya başladım.dur kurban diye kadın arkamdan bağırıyordu kızım kızımı almadan bir yere gidemezsin.Ağaçlığın içine girdiğimde eteklerim yırtılmaya başladı.Koşarken düştüm.Tam kafamı kaldırırken arkamdan bir kızın 12.kurban dediğini duydum.Kalktığımda karşımda siyah saçlı bir kız olduğunu gördüm.Dikkatli bakınca onun fotoraftaki kız olduğunu gördüm

Başa Dön