Sorularla dolu bir kitap... hiçbir zaman eksiksiz olamaz. -Robert Hamilton |
|
||||||||||
|
İstemesemde zorla dinletiliyordu bana; Acı bir gülümsemeyle alkışlanıyordu olmayanlar, küçümseniyordu olması gerekenler. Bana göre ise; hiçbirşey olmuyordu. Bir raf düzeninde dizdim dertlerimi, en üstte başkalarınınkiler. Ben lüx arabaları oturarak izleyen bir figüran, sessizcelerin en sessizi... Son kullanma tarihi geçmiş duygularımı kime geri vereceğini bilemeyen biri... bir sade vatandaş, en sadesinden! Soğuktan aramızda bulunamayan sineklerin anısına yazılmış bu cümleler benim yalnızlığım en kati deliliydi. Müşterisiz saatlerin verdiği sıkıcılık ilham kaynağım olmak zorundaydı. Kimselerin sevmediği saniyelerde yalnızlığımı çekirdek çıtırtılarıyla paylaşıyordum! Bu kadar çok sıkılmasaydım seni o kadar çok sevemezdim eminim. Bekleme beklenmek kadar güzel oldu artık. Hayatımın boşluğu doldurulamayacak kadar boştu; şimdi senin sesin yankılanıyor o boşlukta, içi sevgi dolu üç boyutlu sesin. Zaten ancak sesler doldurabilir böyle büyük bir boşluğu içi sevgi dolu sesler; Kimsesiz bakışların yetim kalmış cümlelerin arasından çektin çıkardın beni boğulmak üzereyken. Keşkelerin içinde şimdi gamzelerinde uykuya dalıyorum dudaklarında uyanıyorum. Canım beni sen herşeye değersin!
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © zafervatansever, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |