Yaşam başlangıcı olmayan bir yolculuktur. -Victor Hugo |
|
||||||||||
|
Boğsa bir cellat bu kadar canım acımaz..aslında ben hiç bir şeyi hak etmediğimi düşünüyorum Hiç birşey hakkım değil benim buna yürekten her daim inanıyorum. Kaybetme korkusu, sevilmemek, sevgiyi yitirmek yahut sevgiyi tüketmek, hep bir şeyleri değerinde tutmak istedikçe değerini yitiriyorum. Bir gidişin ardından,bin tükenişle yazıyorum bu satırları sana... Esen bir rüzgarın savurduğu yaprak misali , nereye konacağı belli olmayan bir yolculuk benimkisi... Ola ki hayal kırıklıklarıyla sona ererse bu gidiş ne olur gücenme affet beni...sana gönül deryamın kıyılarına nasıl uğrayıp beni bu sevdanın akışına nasıl kaptırdığından bahsetmeyeceğim. Ya da gemileri bekleyen limanlar misali belki bir gün uğrarsın diye beklemelerimden de bahsetmeyeceğim... Sana bir ömür nasıl sunulurmuş nasıl iyi bir yar iyi bir eş iyi bir yoldaş olunurmuş ondanda bahsetmeyeceğim. İçimde buruk kalmış hasretlerimi, sabahlara dek uykusuz geçen düşünmelerimi, sesini duyduğum anlar kalp çarpıntısından ötürü sevincin nasıl doruğa ulaştığından da bahsetmeyeceğim... Bekleyişlerim,hayallerim, ümid ettiklerim, yapmak istediklerim yada olmanı istediklerimden de hiç söz etmeyeceğim."seni seviyorum "cümlesinin değer yitirdiği günümüzde bendeki paha biçilmez değerinden de bahsetmeyeceğim. Hayata dair söylenecek ne kadar söz varsa ve düşünce bunların hepsini bu satırlardan uzakların ta ötesine göndereceğim... bana susuyorsun hep, BENDE… diyorsun. İÇİNDE YAŞAMAKTAN bahsediyorsun, seviyorum diyorsun ama bir çerçevenin arasına sıkıştırıyorsun.daha fazlasına izin vermiyorsun. Söylesene bu kalbimden senden gayri neyi istiyorsun? sözlerin harp düzeni alıyor satırlarında. Attığın her kurşun kalbimi vuruyor. Gözlerimi yüreğine her dayadığımda bahsetmelerimin ardı arkası kesilmiyor... Sen nasıl bir şeysin söylesene bana niye bendesin? Gitsene başımdan görmüyor musun? Sen artık sende değilsin her yanınla aşk OLUyorsun… amA içimi yakan bir aşk, benidE dertlere salan, küçücük bir sözünün beni dünyanın en mutlu insanı yaptığını anlamadığı gibi küçücük bir siteminİn beni nasıl yıkacağını hayal bile edemeyen bir aşk…seninle ne zaman hayatımızda önem arZeden konuları konuşacak olsak ben içimden hep konuşmayalım diyorum. Bir soru soracak olsan cevabını vermek için bin düşünüyorum seni kırmayacak en uygun cümleyi seçmekte zorlanarak söylemek durumunda olduğum andan itibaren hep korkularımla yüzleşiyorum. BANA FİKRİMİ SORUYORSUN CEVAP BEKLİYOSUN. SONRA VERDİĞİM CEVAPLA BENİ KuRŞUNA DİZİYORSUN. NE OLURSAN OL NE SÖYLERSEN SÖYLE, NE YAPARSAN YAP SEVGİNDE EKSİLME OLMAZ AMA KIRDIĞIN HER AN SENİN SEVGİNİ İÇİNDE BARINDIRAN KALBİMİ UFALIYOR UNUTMA!!!
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ayşe Özyılmaz DAĞCI, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |