Doğallık sahip olunan değil, kazanılması gereken bir erdemdir.
-Cervantes |
|
||||||||||
|
Açma düğümleri , Yarama Cennet düştü, Hacer… Yasaklı kelimelerin,hiçliğin konforu Şiddeti açığa çıktıkça gücü artan İncinmişlik vakitler adına Şiirsel panik,drama,Firari Çelişki Günaha giden yol,Bize… Ayak bileklerindeki hüzünlü melodin olsam Beyazı renkten sayma, Açma düğümleri; Yarama Cennet düştü Hacer…! Mısranın batıl inancı, Halden anlamıyan şiirler Bir ben Mülteciyim göçmenliğin Herkes aynı,insan bitiyor beyler Ben aydınlığa teslim olmayan yarayım İçkin,aşkın ve taşkın,Firari Kovasına hapsolmuş balık berekettir,umuttur Başak toplayan saçlarının haresi olsam Maviye mana yükleme, Açma düğümleri; Yarama Cennet düştü Hacer..! Sessizliğin ağrısı,şiirin iman gücü, Safiyane Cehalet,suskun olumlayıcı Bağlayın şiirleri buralıyız bu gece Bu ızdırapla yol alınmaz Ben araftakilerin temsilcisiyim Seninle herşeye varım,herşeye,Firari Bir yolcu yolun,bir yol yolcunun metnidir Yeşil Senin çayırlarında fışkıran zemzem Gece nöbeti tutan türkülerin olsam senin Açma düğümleri; Yarama Cennet düştü Hacer…! Servet ALKAN 09.12.2019/Ankara
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Servet Alkan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |