Edebiyat yaþamýn öncüsüdür, onu öykünmez, ona istediði biçimi verir. -Oscar Wilde |
![]() |
|
||||||||||
|
![]() Kin; Zayýfýn öfkesi Neylersin? hiç güçlü olamadým ki Süsümden de ölmedim asla Kelimelerim; nedimelerim/ah ulan ipsiz Recep Kinimi kýnýma…(Pê yo vil wisar nîyen..!) Nefret;aðýr yük Neylersin? hiç hafif olamadým ki Hýrçýn çalmaklýðým doðrudur Bazen en kare bile beþ para etmez/hey gidi Baltalý Hano Nefretimi Nereme…(Awka þiyayî kew nitepiþena..1) Öfke;Ruhu gevþeten Neylersin ki ? hiç sýký duramadým ki Yalnýz aynalarda intihar Su perisinin düþüþünü bir keþiþ gördü/ çirkin Solak Ligor Öfke mi Ökeme…(Tenekew veng ra zaf veng vêjyen..!) Ýlle de Sevgi.Ýnanmak demek çünki. Bende inanmak istiyorum/Hatta Battalgazi olmak Bende Güvenmek,huzurlu ölebilmek için Sevmek,sevilmek diyorum Ben de…(Ez e zim tu tu yî…!) ‘’Yüreðin Kandili;Vitrine Asýlmaz, öðren Artýk. ‘’ Servet ALKAN 22.10.2021/Malatya
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
![]() | Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2023 | © Servet Alkan, 2023
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |