Her gün yeniden doðmalý. -Yunus Emre |
![]() |
|
||||||||||
|
![]() Ben kapýnda kölen, dilenciyim ben, yüzüm yok, diyemem, birazcýk sevsen Açarým ellerim, senden dilerim, halim halden çýktý, bilmem ne derim Düþürde aþkýna olsun kederim, yolum sana döndü, býrakma beni Çekerim derdimi, kimse bilmesin, Sende kaybolayým, kimse bulmasýn Arþa çýkan feryadýmý kimse duymasýn, tutuver elimi býrakma beni Derdim þaha kalktý, nasýl varayým, ben yolu bilemem, kime sorayým Gönül seni diler, secde durayým, alemlerin rabbi býrakma beni Dilim söz söylemez, gönül söylesin, derman olmaz ise, derdim neylesin Alemi var eden, söyle neredesin, caným kurban olsun, býrakma beni Bir hale düþtüm, halim ne bilmem, öyle bir yoldayým, yolumdan dönmem Sessizce yanarým, inþallah sönmem, yolum sana gelsin, býrakma beni Hani aþk ateþmiþ, yak ki yanayým, susadým aþkýna, yanýp kanayým Ben gayri kayboldum, lütfet bulayým, alemi var eden, býrakma beni Benim derdim baþka, bir tek SEN derim, kimseler istemem, SEN ol sevenim Muhammed aþkýna, sultaným efendim, Habibi var eden, býrakma beni Ne saltanat ister, ne taht isterim, ne Güneþi ister, ne Ay isterim Bir muradým var ki, aþkýný isterim, kapýnda dilenciyim, býrakma beni Aþkýna düþen ne olur, düþür bileyim, gözlerim yollarda çaðýr geleyim Bundan böyle benim bir tek dileðim, lütfet kulun eyle, býrakma beni ORHAN BANÝ-ÝSTANBUL-19-11-2021 (Efendime salavat- Allahümmesalli ala Seyyidina Muhammedin vealaaliseyyidina muhammet
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
![]() | Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2023 | © Orhan Bani, 2023
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |