Düþünce dilden, dil düþünceden doðar. -Platon |
![]() |
|
||||||||||
|
![]() Ýlmi ledün yar eyleyen, bize yar yok, bu hal hakmý Ýçim dýþým yangýn yeri, bu dert eski deðil, yeni Ben kaybettim. Bende beni, neredeyim bilen yokmu Yanar caným, kanar yaram, ben bilemem, kimden soram Nasip yoksa, nasýl kalam, nasipsizlik bize hakmý Bunca yanan nasýl yandý, aþk þarabý içip kandý Sevdan derya, ummana daldý, bir yudum su, nasip yokmu Ben söylerim, sana derim, sevdan derdim, aþk kederim Yaþamaya tek nedenim, Hak yolunda nasip yokmu Böyle olur, baða giren, hakikat gülleri deren Aþka düþüp yari gören, bize yardan nasip yokmu O Adem i var eyleyen, Ýbrahim'i yar eyleyen Seher vakti kul'um diyen, seherlerde nasip yokmu Muradým o, kulun olam, lüffetmezsen nasýl bulam Nasip eyle, sende kalam, Hak yolunda yerim yokmu ORHAN BANÝ-05.12.2021-ÝSTANBUL
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
![]() | Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2023 | © Orhan Bani, 2023
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |