Kendi görüşlerim var -sağlam görüşler-, yine de her zaman onlara katılmıyorum. -G. Bush |
![]() |
|
||||||||||
|
![]() Ben yalnız kaldım şimdi bu viranhâne de.. Zengin bir ağaya gitmişsin genç gelin, Ne ettin kendine, çok yazık genç gelin... Zorla yolladılar, bizi bizden ayırdılar, Kim ayırdıysa bizi, mutlu olmasınlar, Bir daha ellerin yüzüne, bakamasınlar, Hayatın olmuş virane genç gelin... Ağlar mısın aşkımıza genç gelin... Yılları bekliyorduk, evlenelim diye, Çok istekliydin sen, evlendin işte, Nikâhına gelirim, sana bir gül veririm, Kimdir diye sorarlarsa, tanıdığım derim, Evlendin işte, evlendin işte, Genç gelin isyan et kaderine, Genç gelin durma lütfen öyle, Kalk git yerinden, gel hâneme...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
![]() | Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2023 | © Nedim, 2023
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |