Yüz kiþinin içinde aþýk, gökte yýldýzlar arasýnda parýldayan ay gibi belli olur. -Mevlana |
![]() |
|
||||||||||
|
![]() Býraktým artýk onlar artýk geride Affet beni sevgilim Seni üzdüysem eðer Geceleri uyurum artýk Kadehleri kýrdým hep Beni kutlasana Kalbimde bulamazsýn eski halini Sen gözyaþýmdaki kahra karýþtýn Kalbimde bulamazsýn eski yerini Sen gözyaþýmdaki kahra karýþtýn Ne etsen ne eylesen yine sevmem seni Hasret nöbetinde meçhule uzaklaþtýn Ne etsen ne eylesen yine sevmem seni Hasret nöbetinde meçhule uzaklaþtýn Seninle aþkýmýz büyük bir yalan Gitti bitti mektuplardýr kalan Hayatým sendin bir zaman Ne yazýk artýk sende meçhule ulaþtýn Seninle aþkýmýz büyük bir yalan Gitti bitti mektuplardýr kalan Hayatým sendin bir zaman Ne yazýk artýk sende meçhule ulaþtýn Hayatým sendin bir zaman Ne yazýk artýk sende meçhule ulaþtýn Artýk bende kýrýk bir kalp, dinmez bir sinirim Kara toprakla bitecek aþka yeminim Artýk bende kýrýk bir kalp, dinmez bir sinirim Kara toprakla bitecek aþka yeminim Ayrý olacaðýz ölene dek Artýk sen meçhule ulaþtýn Ayrý olacaðýz ölene dek Artýk sen meçhule ulaþtýn Seninle aþkýmýz büyük bir yalan Gitti bitti mektuplardýr kalan Hayatým sendin bir zaman Ne yazýk artýk sende meçhule ulaþtýn Seninle aþkýmýz büyük bir yalan Gitti bitti mektuplardýr kalan Hayatým sendin bir zaman Ne yazýk artýk sende meçhule ulaþtýn Hayatým sendin bir zaman Ne yazýk artýk sende meçhule ulaþtýn Ne yazýk sonunda ele karýþtýn Ýçkiyi de býraktým Geceleri uyurum artýk O günleri bitirdim En sonunda baþardým Ýçkiyi de býraktým Kurtuldum içkilerin O zehirli kokusundan Sevmediðin her þeyi Çýkardým hayatýmdan Adýn aklýmdan çýkmasa da Seni aklýmdan çýkaracaðým Özleminle kalbimde yansa Sensiz geleceðe yalvaracaðým Sensiz gelecek çok zor olacak Belki gece gündüz aðlayacaðým Þimdi ne olacak Leylam Sensiz bir geleceðe yalvaracaðým Zaten kaderimizdir ayrýlýk Bu ayrýlýðý unutacaðým Hava bu gece nedense ýlýk Sensiz yaþamaya alýþacaðým
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
![]() | Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2023 | © Nedim, 2023
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |