Ýnsanlar yalnýzca yaþamýn amacýnýn mutluluk olmadýðýný düþünmeye baþlayýnca, mutluluða ulaþabilir. -George Orwell |
![]() |
|
||||||||||
|
![]() Þikayet etmeye kime gideyim, Dertli kulu; Tanrý ve dertli anlar, Herkes sanýyor ki ben toz pembeyim Anlatamam derdimi, ne diyeyim Sonunu getir, yetti þu mâtemim Dediler Allah illa mesut yapar Bin feryâde ben nasýl yetiþeyim Gülüyor þimdi, bendeniz Dertli'yim Vefâsýzýn peþinde divâneyim Tanrý neden beni gurbete koyar Bu dünyada da yasak gülmeyeyim Ben buyum, ben buyum, buyum sevgilim Ne, mülküm sarayým ne de þöhretim Anlayacaksýn, yýldýzlar da kayar Sana verebileceðim þey kalbim
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
![]() | Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2023 | © Nedîm Nihâl, 2023
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |