Güzellik her yerde karşılaşılan bir konuktur. -Goethe |
|
||||||||||
|
Ve ben yine sabaha dek uykusuz Ve ben uykumu hayallerinle dövdüm Ne zor bir duyguymuş bu Allah’ım! Ayrılığı dokuduğum anlarda bile Gözlerini suya, ışığını yalnızlığıma Geceyi sana yazmıştım Aşk çığlıklarını ise en kuytularıma. Sen bilmiyordun Kaynağına ulaşmaya çalışan bir pınar saffetiyle coşup Kaynağına akarken Sen görmüyordun Geceden mektuplar göndermiştim rüyalarına bir de veda mektubu İşte o mektup yüreğine ulaştığı gün Gideceğim aşkının şehirlerinden Ayrılıp gideceğim o limanlardan Belki sensizliklerde tükeneceğim ama gideceğim Seni terk edeceğim. Olmadı ben yüreklim olmadı işte! Akvaryum kırıldı çok sular aktı Bense, denizden topladığım istiridye kabuklarından yapmıştım Aşk evimizi . Ve seni baş köşeye oturtmuştum Gitmeden önce son bir kez yüzüm anılara gülsün diye Sonra sular dindi yakamazlar bitti Bir deli dalga vurdu yüreğime o anda Güven kabı kırıldı Olamazdık senle artık kalbim artık anladı O dalgalar ki imkansızı haykırıp Gafletten uyandırdı Cam kırıkları sardı dört bir yanımı Al cam kırklarını da çık yaşamımdan artık çık! Sana mutluluklar dilerim artık. Şimdi gitme zamanı perde kapandı Haydi git git ! Gitmek ki yenilmektir sanma Gitmek, bazen huzur aramaktır sessizliğin dingin kollarında . Git! git! Hesaplaşmaktan korkma Dinsin esir acılar özgür kalan duygularla Bilirsin ki sevebildiğimiz kadar seviliriz. Sana son sözüm bir tanem Her hüzün yeni bir aşk Her kış bir bahardır unutma İşte bu yüzden geçer zamanlar Diner acılar Ve Zaman unutturur tüm acıları Bilirsin bilirsin SEN DE UNUTURSUN. Gaye Dilek GEZER .
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © GAYE DİLEK GEZER, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |