Herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez. -Joe Louis |
|
||||||||||
|
Ýnanýrým… Kýrmýzý yaðmurlarla beslenen kilitli rüya Çözünmek için çekilen sancý Rahlelerde örselenmiþ düþ/Lübnam.. Yeþil zencefil ve zeytin,göðüslerinden sevda ‘’Hem Bahar tutmaz kaygýlarý kavlatmak’’ da neyin nesi? Ne itici bir cümle…Ne olunmaz bir cümle… Bana Mirim deme Ýnanýrým… Çünkü ben insana inananlardaným Kül rengi kalem altýna uzanmýþ peri Haris nazarlýk/Hurma tadýnda kalçalar Düðümlü dilek/tarih kadýnla baþlar Ýpek ponçe keten gömlek/Lübnam… Dipdiri mavi…böyle þeyler bakma; ‘’Misyonerlere satýlan dudak’’ ne kýþkýrtýcý bir cümle…? Bana Mirim deme Ýnanýrým… Beyaz sayfalara kýzýl tutkunun döküldüðüdür; Sen bir kör býçaksýn eyyy.. Þiirlerimi deþen…sevdalarý giyinen… Bizim yarýnlarýmýz yapayalnýz deðil Biliyorsun üstelik ;Ben estetiðe hayraným Yürüme; modern güzellik,,,yürüme ..salýn… Aþklarýndan bir ülkenin haberdar olmasý ;yazan ve yazýlanýn… ‘’Çaðlarý dolaþan bir mesihtir aþk ‘’..ne büyük bir cümle…? Bahaneler bulma ,acemaþiran dudaklý dilber/Lübnam.. Bana Mirim deme… Miran’ým de…buna inandýr beni..! Servet ALKAN 22.08.2022/Malatya
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2024 | © Servet Alkan, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |