Iþýk verirseniz, karanlýk kendiliðinden yitecektir. -Erasmus |
![]() |
|
||||||||||
|
![]() Duygusuz, gamsýz, kasavetsiz asla deðilim sadece duygu kontrolüm eskisinden daha güçlü galiba. Hassaslýðým, kýrýlgan yerlerini kendi kendine onarmýþ olmalý. Yaþam sürecinde hani derler ya "destek aldým" ben kendimin destekçisi oldum. Düþüþlerimde çabuk el verdim diðer elime. Zamanýn, zamanla körelen parçalarýný üþenmeden bileyledim þimdi akrep daha keskin yelkovan daha rayýnda ilerliyor. En azýndan þimdilik durmuyor. Bir saatçý kýzýyým ben. Bir köþede bir daha çalýþmayacaðýna inanýlmýþ bilmem kaç saati minik bir operasyonla yaþama döndürmüþ bir saat cerrahýydý rahmetli babam. Nasihat vermeden de birine bir þeyler aþýlanýyor demek ki. Doðal yoldan besleniyor direncin, umudun, diriliþin, dik duruþun. Hala nerede gözyaþlarým diyorum ýsrarla. Kurumadý biliyorum. Hani birini aþýrý özlediðinde, için çok acýdýðýnda sýzladýðý söylenen burun direðim aktif þükürler olsun. Duygularým kaleminde en çok. Bence oradan damlýyor harf harf, kurulayan da yazdýðým kaðýtlar.
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
![]() | Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2023 | © Aysel AKSÜMER , 2023
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |