Yazar yazý yazmayý baþka insanlara göre daha zor yapan insandýr. -Thomas Mann |
|
||||||||||
|
Cevabýný bildiðin soruyu sormak, Kalbe elem mi, gam mý? Her þeyin farkýnda olmak Bombalar susunca, sýrtlanacaðým mutluluðu Elimde deðil deðiþemiyorum; Dudaklarýmý ýsýrýyor, Deðiþmiyorum, ýsrarla yoruluyorum Anýlarýma kilit vurmuþ sis; Yaðmuru topraktan gerisin geri gönderemiyorum Gönlüyle buhar olur yükselirse göðe; ne âlâ.. Her þeyin farkýnda olmak Anýlarý kucaklamak ise; Mermiler susunca Gazze’de, kucaklayacaðým ümidi Ukrayna’da; Gazze’de gökyüzüne küstü çocuklar Baþlarý önlerinde çocuklarýn Kuþlar göç edemiyor Kanatlarýna denk geliyor kurþunlar Aðýr yaralý Gazze’de çocuklar Umutlarý yok!! Ýnsan haklarýný koyanlar Hayvan haklarýný savunanlar Kimsede çýt yok Kediler, köpekler ölüyor Gazze’de Ýnsanlýk öldü yeryüzünde Buyurun cenaze namazýna
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2024 | © Hülya Kýrklaroðlu, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |