Her gün yeniden doğmalı. -Yunus Emre |
|
||||||||||
|
meleklerle konuşuyorum bu gece sus yeryüzü küskünüm sana bir yıldız kayarken tuttuğum dilek zaten papatyalarda soluk ne gerek istemek , hep istemek karşılık?.. payı biçilmez tarla ne versek,ne yapsak az gelir ya şükür... bitmeyen dua.. sahi bitince ömür bitmiş olur mu şükür? yoksa şükür bitti diye mi bitmiştir ömür?! gözyaşı gölü engel mi sona? son gelince dönülür mü başa.. sonu beklemek zorsa sonu özlemek var ya.. bir vuslat ki; Âh.. O'na.. ve sen ölüm! sen mi bana geldin , ben mi sana önünde dimdik bekliyorum , alsana! alabileceğin kilo kilo et ve urba ben gökyüznde meleklerke oynaşta O günü ve O' nu düşlerken ey ölüm, sen gel korkma!...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © hannane, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |