"Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler." -Oscar Wilde |
|
||||||||||
|
Cuma saat: 08:25 ...Aloo uyandınmı? hı? Kim benmi? Zannımca evet uyanır gibi oldum. Hayırdır abi ne var ? Demirhan son zamanlarda senden neden yazı filan gelmez oldu? Şey valla Hüseyin abi... eee. İşim çoktu ama en kısa zamanda gönderecem abi. Ya evladım bıktım senin şu tembelliğinden ya... neyse tamam öyle olsun ama, bak seni son kez uyarıyorum eğer bundan sonra öyle tuhaf tuhaf konular hakkında yazmaya devam edersen? Seninle küllahları değişiriz gibime geliyor. Yani daha güncel olaylar hakkında yaz. Mesela ne yazayım abi? Allah allah şunu bak ya “ne yazayım?” diye birde soruyor. Evladım ortalıkta yazacak o kadar çok konu varki mesela “Türkiye Popstar’ı” yaz yada “Biz çiftleşiyoruz” pardon “Biz Evleniyoruz” programlarını yaz.. Abi ama o dediğin programları ben seyretmiyorum. Yani seyretmediğim programlar hakkında nasıl yazayım? İyi o zaman seyret bu akşamdan itibaren ve en geç Pazartesi yazıyı gönder. Ama Hüseyin abi benim bu akşam işim var. Valla hiç boş zamanım yok Valla ben anlamam, ben o yazıyı Pazartesi sabahı isterim. Kızını öp benim yerime.... Abi, abi Hüseyin abi??!!!.......adama bak ya hem sen benim şunca yıldır biriken bilmem kaç bin euro’luk telif ücretimi verme, hemde bana telefonda zart zurt edip telefonu çot diye suratımıza kapat, olacak iş mi şimdi bu? ..Zırrr Zırrrr... Alo Yine benim.. Hü hü hü seyin..Hüseyin abiii buyurrr hayırdır? Abi hemen söyleyeyim kim söylemişse? külliyeti yalan, ben senin arkadan atıp tutmadım.... Ne diyorsun sen ya?.... Kim benmi? Hiiiiç ne diyecem ki?, ne diyebilirim ki? He he he hayırdır abi ne oldu? Ya telefonu kapatınca aklıma geldi. “Sakın ha köşe yazında bu telefon konuşmasını malzeme etme” Diyecektim de unuttum. Bak bu konuda çok ciddiyim seninle iş konusunda yaptığımız telefon görüşmelerini yazılarına konu yapmaktan vazgeç...Anlaştıkmı? Tamam abi etmemde yalnız, şu popstar mopstar meselesini yazmak içimden gelmiyor... hem ben bu gibi konular üstüne yazmayı beceremem gibi geliyor. Ya evladım sen kaç yıldır sen bizim gazetede yazıyorsun hâla bi b.k öğrenemedin ayıptır ya utan valla o yüz kiloluk kalıbından utan.. Abi rica edecem konuya kilomu filan karıştırmasan Ah be evladım şu şişkoluğuna olan hassasiyetinin onda biri gazeteciliğe karşı duysandın? Şimdi canavar gibi gazeteci olmuştun. Tamam abi haklısın!! Ama bana hayrına bir iki ipucu ver bari. Yani bu konu hakkında ne tür bir yazı yazayım? Nerden başlayayım? Al ses kayıt cihazını çık Stuttgart’ın en kalabalık caddesine önüne gelen Türkiyeli ye konu hakkında sorular sor. Ne bileyim internetten “Popstar”, “Biz evleniyoruz” gibi konular hakkında ilginç haberler topla. Eee bu kadar yeter..... Abi bir iki ipucu daha versen sevabına... Eğer utanmazsan? Oldu olcak oturup yazınıda ben yazayım ha ne dersin? Yok abi saol ben yazarım. İpuçları için teşekkürler abi, arkadaşlara selamlar abi.... sanada iyi günler abi...ulan kıllandım bak şimdi. Bu allahın cimrisi Hüseyin Şenol paraya kıyıp buralara bir yere dinleme cihazı yerleştirmiş olmasın sakın? Stuttgart sokakları Salih Çemsiklioğlu (33) Mercedes fabrikasında işçi Merhaba Salih bey, Popstar yada Biz Evleniyoruz programlarını takip ediyormusunuz? Valla ben şahsen o tür kültür seviyesi düşük televizyon programlarını seyretmiyorum.. Pardon rahatsız ettim size iyi günler dilerim.. Ama yinede ben bu konuda bir kaç önemli noktaya parmak basmak istiyorum.. pardon sesimi kaydediyorsunuz değilmi? Evet cihaz kayıtta siz buyrun devam edin İlk olarak Merhaba gazetesi olarak bana bu açıklama fırsatı verdiğiniz için size ve gazetenize binlerce teşekkür ederim.....ve konuşmamı Popstar yarışmasının en delikanlı adamı olan Bayhan kardaşıma yapılanların adaletsiz işler olduğunu belirterek başlamak istiyorum. Tamam Bayhan kardaşım bir katildir ama, sesi güzel bir katildir ve biz halk olarak Bayhan gibi kader kurbanlanlarını topluma kazandırmak için elimizden ne geliyorsa yapmamız gerektiğini düşünüyorum . Hem o cezasını hapis yatarak ödemiştir. Ama bazı kendini bilmez vatan hainleri Bayhan gibi bir cevherin topluma kazandırılmasını istemiyorlar. Ama bu vatan hainleri hakettikleri belaları yakında bulacaklardır yaz bunları kimseden korkum yok yaz bunları..... EN BÜYÜK BAYHANNNNNN BAŞKA BÜYÜK YOKKK AVRUPA AVRUPAA DUY SESİMİZİ BU GELEN BAYHANCILARIN AYAK SESLERİ.. BÖĞĞĞ ĞÜĞĞĞĞ. Salih Bey rica etsem ses kayıt cihazımı ağzınıza sokmazsanız sevinirim. Çünkü cihazın kendisi nemli ve ıslak yerleri pek sevmiyorda... Pardon şeyy olduda da... bir an için kendimi kaybettim de Maşşallah yarışmayı hiiiç izlemediğiniz çok belli oluyor. Teşekkürler, ve gelelim ikinci önemli hususa; bu yarışmaya Moskova yöresinden katılan Elena isimli KGB ajanı kılıklı, dinsiz imamsız, gomunüst karı gibilerinin bu tür yarışmalara alınmamalarına dair bir kanun çıkartılmasını istiyorum. Hatice Cılkyumurta (21) profosyonel evkızı (bekar) (aslanburcu) (çok güzel enginar oturtma yapar) Tamam istediğiniz herşeyi yazdım. Hazırsanız? Başlayalım.. Yazdıklarınızı bana okurmusunuz? Tamam okuyayım “Hatice Cılkyumurta (21) profosyonel evkızı (bekar) (aslanburcu) (çok güzel enginar oturtma yapar)” tamammı? Şimdi sorularımı sormaya başlıyabilirmiyim? Buyrun başlayın. Türk televizon kanalarında yayınlanan yarışma programlarından en çok hangisini seyrediyorsunuz? Valla ben Biz Evleniyoruz programını hiç kaçırmadan izliyor ve çok seviyorum. Ve ben çok sıkı bir Caner hayranıyım, onu taparcasına seviyorum. Çünkü Caner çok yakışılı hemide çok insancıl biri. Allah kısmet ederse?, babam izin verirse?, abim kızmazsa?, konu komşu dedikodu malzemesi yapmazlarsa?, Bir sonraki “Biz Evleniyoruz” yarışmasına katılmayı düşünüyorum. Şimdilik söyleceklerim bu kadar. İyi günler size Sizede ??? Pazartesi saat 10:30 Merhaba gazetesi/ Neu-Ulm Arkadaşlar Demirhan Ocak’ın yazısını Hüseyin abi okudumu? Zannedersem okudu. Nerden biliyon okuduğunu? Valla az önce telefonda Demirhan'ı kovduğunu duydumda.... Mısmıl olun kendinize iyi bakın.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Demirhan Ocak, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |