İnsanın en iyi tarafı ürperebilmesidir. -Andre Gide |
|
||||||||||
|
bir bozlağın vadisinden geçen trenin penceresinden sarkıyor sıgarasına mısır püskülü sarmış çocukluğum aşkın üçüncü hali mi avucumda tuttuğum saçların / yosun kokusu yarı gölgeli ses armonisi yüzün yıldız yıldız gece mavisi bulutlu yanımdan yükselen ay seni tanıdığım gün tanımıştım kırmızı şarabı ve mülkiyet duygusunu bahçeli yedinci cadde küçük ev balkona sarkan kara dut dalı ve serçe sesleriyle uyanan ankara yeniliyorum tütsüyü mumu yakıyorum aydınlığında başlıyor gölge oyunu ayrılıklar ve kavuşmalar üzerine düşen renkler yorgun bir kuşun uzun yollardan dönüşü saatin dişlileri arasında ezilen ömrün toplamı sadece zaman değil her yaprağına mevsimleri yazan çınar ateş böceği sezgisiyle anımsar unutulmuş bir şiirden iki dizeyi
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © emre gümüşdoğan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |