İstanbul dan İzmir’e doğru yola çıktım, her şey yolunda ve bende çok mutluyum, taakii! Otobüs şoförü mola verene kadar, ne olduysa ondan sonra oldu zaten. İftar vakti gelmişti, bende acıkmıştım, yemek siparişi vermek için sıraya girdim. Ortam da kalabalıktı, birden arkama birinin dayandığını hissettim, önce dönüp bakmadım, sonra biraz daha dayandı ve dönüp baktım. 1.90 boyunda (ölçülerini kontrol edemedim ama) 90 60 90 diyeyim size, sarışın (sarışınlardan da hoşlanırım hani) bana gülümsedi, bende gülümsedim hemen önüme döndüm, (ulen dedim ne oluyor!) şaşırmıştım. Neyse kendimi toparladım bu seferde bir yaşlı teyze bizi iterek öne geçti yaşlı ve iftar vakti olduğu için izin verdim, ses etmedim önüme girmesine, bu seferde arkamdaki sarı bomba neden önüne geçti demez mi,(ha bir sen eksiktin dedim) neden izin verdin deyince artık iftar vaktidir yaşlı boş ver eğer sen de niyetliysen öne geç dedim, yok tamam dedi. Bende önüme döndüm. Bir baktım konuşmaya devam ediyor benimle, sen nerelisin neden İzmir’e gidiyorsun demez mi (Allah, Allah bu manyak mı lan dedim kendi kendime) İzmir de oturuyorum ondan dedim. Bende dedi, iyi dedim(ne diyeyim aklıma başka bir şey gelmedi) bu defa da neresinde dedi. Bende içinden dedim. (İnatla soru sormadım) neyse, Allah’tan sıra bana geldi, hemen yemeğimi aldım ve kalabalık bir masaya oturdum. Beni es geçti, yemeğimi yerken çok salak olduğumu neden böyle davrandığımı bilemediğimi düşündüm. Yemeğim bitti ve otobüse gittim, bizim otobüsü kontrol ettim bizim otobüsten değildi, arabayla gelmiş olmalı diye düşündüm, bütün mutluluğum gitmiş adeta geometri sınavından çıkmış gibi hissettim. Neyse İzmir’e geldim. Bu olayı da birkaç arkadaşa anlattım, ne kadar salak ve bunu benim nasıl yaptığımı söylediler. Bir kaç gün sonra bir gazetede organ mafyası başlıklı bir yazı gördüm, resimde o sarışın bomba ve arkadaşları vardı. Anladım ki böyle davranmanın yanlış olmadığını, bana salak diyenlerin salak olduğunu.
Dikkat edin dostlar, melekler her zaman korumayabilir, her zaman zevk almak için dünyaya geldiğinizi ve bunun için yaşadığımızı düşünmeyin…