Ağlamak da bir zevktir. -Ovidius |
|
||||||||||
|
Hüzün sana niye yakışır bu kadar Seni güzel yapan rengin mi yoksa Yeşil gücünü kaybetmiş Sararmış yapraklar Bahar da canlanan ağaçlarla Birlikte ayağa kalkmış, Duygular Yerini tatlı bir sakinliğe bırakmaya hazırlanıyor. Yağmurdan ıslanmış sokaklar Koşuşturan çocuklar Kaygılı ve son gayretle çabalayan satıcılar Ve ayaz vurmuş gönlümün ta en derinlerine kadar Sende hüzün Bende hüzün Yok olmaz böyle Bir yerlere sakladığın varsa Ufak umut kırıntıları Usulca bırak ellerime Sarından ver biraz kızılından Sarı ve yeşil sevdiğim renkler Yeşili bitiriyorsun, sarıya da razıyım Yüzümü yalayıp geçen yağmurlarını severim Üşüdüğüme bakma, içim Sımsıcacık Ayaz vursa da, Başka bahara kalsa da açmak Ben, yine de varım Sonbahar saçlarımın arasına dolan şu rüzgâr Sizi seviyorum. Sende sarı rengin alımı Bende hüzün Sana niye yakışır bu kadar bu hüzün Bastığım kuru yaprak Teslim olurken zamana Benim ne farkım var Şu koca çınar ağacı kaç sonbahar görecek kim bilir Ya ben Yok, umutsuz değilim Kırılsa da kolum kanadım Ben yine de varım
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Melika, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |