İnsanlar yalnızca yaşamın amacının mutluluk olmadığını düşünmeye başlayınca, mutluluğa ulaşabilir. -George Orwell |
|
||||||||||
|
Ne seni düşüğnecek ne de sana dert yanacağım. Sevinme o kadar seni unutmayacağım Sadece bu gece rüzgarlara karışıp Fırtına olup yağacağım. Önce kalemimi alıp sana sayacağım, Sonra yırtıp yeniden yazacağım Sevildiğimi değil, sevilmediğimi haykıracağım. Bu gece sakın pencereni açma Kayan yıldızlar ve parlayan ay için dilek tutma Çünkü geceyi ben çaldım Sana söyleyemediğimi yıldızlara anlattım. Onlar bile duyunca yaptıklarını Küsüp aydınlatmadılar o geceyi. Yatmaya hazırlanmayasın sakın! Uyutmayacağım bu gece seni Gözlerini huzurla boşuna kapamayasın Kabus olup geleceğim şimdi. Önce biraz terleyecek, sonra pişmanlıkla fırlayacaksın yerinden. Ansızın aklına geleceğim; işte o zaman Birden gözün aynalara takılacak Bakıp bakıp kendinden şüphe duyacaksın. Ardından insanlığını tartacak, göreceğin şey karşısında şaşıracaksın ... Pencereni açıp rüzgarlara savrulmak isteyeceksin Her adımda rüzgar seni geri çevirecek Sonra bir daha bir daha deneyeceksin Her denediğinde seni yerden yere vuracak fırtına Çünkü öfkemi fırtınalara saldım Gözyaşlarımı ise yağmura sattım Kalbin nerede diye sorarsan Hiç heyecanlanma onu da boş bir kutuya attım. Geride kalanlar mı? Sen söyle geriye başka ne kaldı?
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Sevinç Nas, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |